Riese & Müller

Een stukje Duitse vakmanschap kunnen we de fietsen van Riese & Müller wel noemen. Een strakke eigenwijze en minimalistische vormgeving laat mensen omkijken. Hoogwaardig afgewerkt tot in de perfectie, met een voorsprong in techniek en innovatie. Dat is de reden dat wij bij Van Helden hebben gekozen voor Riese & Müller. Daarom hebben we ook alleen de modellen met de opties waar deze fiets voor gemaakt is zoals o.a. belt en traploze versnellingsnaaf. Traploos schakelen moet u ervaren, kom langs en maak een proefrit op deze toppers uit het hoogste segment.

De lat ligt hoog

Maar dat mag ook, want we weten wat we in huis hebben gehaald. De modellen worden elk jaar aangescherpt, accu’s met grotere capaciteit en verbeterde technieken.
Onderstaande modellen vindt u in de nieuwste collectie van Riese & Müller en staan bij ons in de showroom. Maak snel een afspraak!

Bosch System

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het toonaangevende Bosch aandrijfsysteem. Als nauw samenwerkend partner zijn wij samen constant bezig met de verdere ontwikkeling van het aandrijfsysteem.

De Bosch-motoren uit de Active- en Performance-lijn zijn krachtige aandrijvingen en behoren tot de meest betrouwbare in de markt. Met een trapondersteuning tot 25 km/h of tot 45 km/h (onze HS-modellen) komt u moeiteloos aan op al uw bestemmingen.
De stroom voor onze e-bikes wordt geleverd door geavanceerde Bosch-lithium-ionaccu’s met een vermogen van 500Wh. De accucapaciteit van 1.000Wh bij de Supercharger wordt bereikt door toepassing van de DualBattery Technology, waarbij twee parallel aangesproken accu’s worden gebruikt.

Schoon, stil, krachtig, onderhoudsvrij.

Dat zijn de voordelen van het Carbon Drive-systeem van Gates. Een innovatief aandrijfsysteem voor uw fiets dat niet hoeft te worden gesmeerd, nooit roest en veel langer meegaat dan de meeste kettingen. De vetvrij lopende riem is gemaakt van koolstofvezels met een extreem hoge treksterkte. Of u nu in de stad of op het platteland bent, offroad rijdt of op de weg fietst, met de Carbon Drive van Gates bereikt u elke bestemming. Elke dag opnieuw en bij alle weersomstandigheden.

Enviolo 380

In plaats van vele complexe tandwielen en componenten worden bij deze Enviolo 380 R&M Custom roterende en in helling verstelbare kogels gebruikt, die tussen twee schijven zijn geplaatst. Dit maakt het eenvoudig om bij stilstand te schakelen. Met de Enviolo 380 R&M Custom-versnellingsnaaf kunt u altijd met de perfecte overbrengingsverhouding rijden, zonder schakelovergangen, omdat deze over een oneindig aantal versnellingen in een overbrengingsverhouding van 380% zeer soepel kan worden geschakeld. De eenvoudige bediening met een draaigreep op het stuur maakt intuïtieve selectie van de optimale versnelling mogelijk. Dankzij het ontbreken van versnellingsstappen is het rijcomfort ten opzichte van conventionele schakelsystemen aanzienlijk hoger.

Displays

Het displays van Bosch of uw eigen smartphone fungeren als de schakelcentrale voor de e-bikes van Riese & Müller. Afhankelijk van het model zijn de e-bikes standaard uitgerust met een display van Intuvia of de Purion. De Purion is zeer efficiënt, licht van gewicht en gericht op wat essentieel is.

Voor bepaalde modellen zijn het nieuwe Bosch Kiox-display of het COBI.Bike-sportsysteem als optie verkrijgbaar, waarmee u uw smartphone kunt aansluiten.

Het krasbestendige Kiox kleurendisplay is gemakkelijk af te lezen in elk zonlicht, de magnetische houder zorgt voor een eenvoudige aansluiting. De ultra-moderne Bosch Kiox is klein, robuust, compact en klaar voor de e-bike van de toekomst.

Met COBI.Bike-sport wordt uw smartphone de boordcomputer gekoppelt. Dankzij de COBI.Bike-app en het dockingstation (COBI.Bike Hub) maakt uw smartphone verbinding met uw e-bike en kunt u meteen vele praktische functies gebruiken: intelligente navigatie, fietsweer, alarmsysteem en nog veel meer.

Purion
Intuvia
KioxCOBI

FietsZeker

Met Fietszeker bent u letterlijk verzekerd van zorgeloos fietsen.  In samenwerking met fietszeker hebben wij meerdere pakketten ontwikkeld om uw fietsplezier te vergroten en onbezorgd te genieten van uw E-bike.

LEES MEER