Loading...
Riese & Müller2018-12-13T14:58:23+00:00

Riese & Müller

Een stukje Duitse vakmanschap kunnen we de fietsen van Riese & Müller wel noemen. Een strakke eigenwijze en minimalistische vormgeving laat mensen omkijken. Hoogwaardig afgewerkt tot in de perfectie, met een voorsprong in techniek en innovatie. Dat is de reden dat wij bij Van Helden hebben gekozen voor Riese & Müller. Daarom hebben we ook alleen de modellen met de opties waar deze fiets voor gemaakt is zoals o.a. belt en traploze versnellingsnaaf. Traploos schakelen moet u ervaren, kom langs en maak een proefrit op deze toppers uit het hoogste segment.

De lat ligt hoog

Maar dat mag ook, want we weten wat we in huis hebben gehaald. De modellen worden elk jaar aangescherpt, accu’s met grotere capaciteit en verbeterde technieken.
Onderstaande modellen vindt u in de nieuwste collectie van Riese & Müller en staan bij ons in de showroom. Maak snel een afspraak!

De Charger.
Voor het woon-werkverkeer. Voor het weekend. Voor de ogen.

De Charger wil eruit. Moeiteloos bergen beklimmen, zijn kracht meten met de wind, de weg naar het werk tot een belevenis maken. En hij wil gezien worden. De geïntegreerde Bosch PowerTube-accu van maar liefst 500Wh laat het typische, onafhankelijke Charger-design geheel tot zijn recht komen – en uw collega’s smachtende blikken uit hun auto’s werpen. Zo biedt de Charger zoveel plezier in het alledaagse leven dat u zelfs in het weekend vaker een extra toertje zult gaan maken. En ook daarvoor is de Charger met zijn veelzijdige toebehoren en zijn hoogwaardige onderdelen natuurlijk perfect toegerust.

Lees meer

De Supercharger.
De marathonloper onder de e-bikes.

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten – hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu’s van Bosch en de daarop afgestemde kleurstelling oogt de fiets aan de buitenkant al zeer sportief en als uit één stuk. De accucapaciteit tot 1.000Wh zorgt voor een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kunt u nagenoeg eindeloze routes afleggen – zonder laadpauze.

Lees meer

De Charger Mixte.
Echte vrijheid herken je aan de luchtstroom.

Met de Charger Mixte ervaart u een nieuw vrijheidsgevoel. De verdere designontwikkeling van de Charger Mixte is gebaseerd op Duitse toptechniek – en een volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu van 500Wh in de onderbuis. De kleurstelling met scherpe scheidingslijnen benadrukt tevens het sportieve karakter van het Mixte-frame dat vergeleken met de normale Charger over een aflopende bovenbuis beschikt. De Charger Mixte wil van alle wegen een belevenis maken. Of het nu gaat om bergen te beklimmen of snel en veilig het hoogtepunt van het spitsuur door te kunnen fietsen. En mocht u ooit offroad willen rijden, geen probleem. U zit tenslotte al in het zadel van maximale vrijheid.

Lees meer

De Nevo Vario.

De Riese en Muller Nevo is vernieuwd en is nu nog strakker vormgegeven en de accu is nergens meer te bekennen. Dat komt de looks van deze uiterst gestroomlijnde elektrische snelle fiets van Riese & Müller helemaal ten goede. Een lage instap en uiterst sterk. Uitgerust met een accucapaciteit van maar liefst 500Wh.

Lees meer

Bosch System

Betrouwbaar, prestatiegericht en innovatief: de kwaliteiten die we onze e-bikes toedichten gelden eveneens voor alle onderdelen, vooral voor de aandrijving. Daarom zijn alle e-bikes van Riese & Müller voorzien van het toonaangevende Bosch aandrijfsysteem. Als nauw samenwerkend partner zijn wij samen constant bezig met de verdere ontwikkeling van het aandrijfsysteem.

De Bosch-motoren uit de Active- en Performance-lijn zijn krachtige aandrijvingen en behoren tot de meest betrouwbare in de markt. Met een trapondersteuning tot 25 km/h of tot 45 km/h (onze HS-modellen) komt u moeiteloos aan op al uw bestemmingen.
De stroom voor onze e-bikes wordt geleverd door geavanceerde Bosch-lithium-ionaccu’s met een vermogen van 500Wh. De accucapaciteit van 1.000Wh bij de Supercharger wordt bereikt door toepassing van de DualBattery Technology, waarbij twee parallel aangesproken accu’s worden gebruikt.

Schoon, stil, krachtig, onderhoudsvrij.

Dat zijn de voordelen van het Carbon Drive-systeem van Gates. Een innovatief aandrijfsysteem voor uw fiets dat niet hoeft te worden gesmeerd, nooit roest en veel langer meegaat dan de meeste kettingen. De vetvrij lopende riem is gemaakt van koolstofvezels met een extreem hoge treksterkte. Of u nu in de stad of op het platteland bent, offroad rijdt of op de weg fietst, met de Carbon Drive van Gates bereikt u elke bestemming. Elke dag opnieuw en bij alle weersomstandigheden.

Enviolo 380

In plaats van vele complexe tandwielen en componenten worden bij deze Enviolo 380 R&M Custom roterende en in helling verstelbare kogels gebruikt, die tussen twee schijven zijn geplaatst. Dit maakt het eenvoudig om bij stilstand te schakelen. Met de Enviolo 380 R&M Custom-versnellingsnaaf kunt u altijd met de perfecte overbrengingsverhouding rijden, zonder schakelovergangen, omdat deze over een oneindig aantal versnellingen in een overbrengingsverhouding van 380% zeer soepel kan worden geschakeld. De eenvoudige bediening met een draaigreep op het stuur maakt intuïtieve selectie van de optimale versnelling mogelijk. Dankzij het ontbreken van versnellingsstappen is het rijcomfort ten opzichte van conventionele schakelsystemen aanzienlijk hoger.

Displays

Het displays van Bosch of uw eigen smartphone fungeren als de schakelcentrale voor de e-bikes van Riese & Müller. Afhankelijk van het model zijn de e-bikes standaard uitgerust met een display van Intuvia of de Purion. De Purion is zeer efficiënt, licht van gewicht en gericht op wat essentieel is.

Voor bepaalde modellen zijn het nieuwe Bosch Kiox-display of het COBI.Bike-sportsysteem als optie verkrijgbaar, waarmee u uw smartphone kunt aansluiten.

Het krasbestendige Kiox kleurendisplay is gemakkelijk af te lezen in elk zonlicht, de magnetische houder zorgt voor een eenvoudige aansluiting. De ultra-moderne Bosch Kiox is klein, robuust, compact en klaar voor de e-bike van de toekomst.

Met COBI.Bike-sport wordt uw smartphone de boordcomputer gekoppelt. Dankzij de COBI.Bike-app en het dockingstation (COBI.Bike Hub) maakt uw smartphone verbinding met uw e-bike en kunt u meteen vele praktische functies gebruiken: intelligente navigatie, fietsweer, alarmsysteem en nog veel meer.

Purion
Intuvia
KioxCOBI

FietsZeker

Met Fietszeker bent u letterlijk verzekerd van zorgeloos fietsen.  In samenwerking met fietszeker hebben wij meerdere pakketten ontwikkeld om uw fietsplezier te vergroten en onbezorgd te genieten van uw E-bike.

LEES MEER