Riese & Müller2018-11-02T11:39:11+00:00

Riese & Müller

Een stukje Duitse vakmanschap kunnen we de fietsen van Riese & Müller wel noemen. Een strakke eigenwijze en minimalistische vormgeving laat mensen omkijken. Hoogwaardig afgewerkt tot in de perfectie, met een voorsprong in techniek en innovatie. Dat is de reden dat wij bij Van Helden hebben gekozen voor Riese & Müller. Daarom hebben we ook alleen de modellen met de opties waar deze fiets voor gemaakt is zoals o.a. belt en draploze versnellingsnaaf. Traploos schakelen moet u ervaren, kom langs en maak een proefrit op deze toppers uit het hoogste sigment.

De lat ligt hoog

Maar dat mag ook, want we weten wat we in huis hebben gehaald. De modellen worden elk jaar aangescherpt, accu’s met grotere capaciteit en verbeterde technieken.
Onderstaande modellen vindt u in de nieuwste collectie van Riesse & Müller.

De Supercharger.
De marathonloper onder de e-bikes.

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten – hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu’s van Bosch en de daarop afgestemde kleurstelling oogt de fiets aan de buitenkant al zeer sportief en als uit één stuk. De accucapaciteit tot 1.000 Wh zorgt voor een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kunt u nagenoeg eindeloze routes afleggen – zonder laadpauze.

De Charger.
Voor het woon-werkverkeer. Voor het weekend. Voor de ogen.

De Charger wil eruit. Moeiteloos bergen beklimmen, zijn kracht meten met de wind, de weg naar het werk tot een belevenis maken. En hij wil gezien worden. De geïntegreerde Bosch PowerTube-accu laat het typische, onafhankelijke Charger-design geheel tot zijn recht komen – en uw collega’s smachtende blikken uit hun auto’s werpen. Zo biedt de Charger zoveel plezier in het alledaagse leven dat u zelfs in het weekend vaker een extra toertje zult gaan maken. En ook daarvoor is de Charger met zijn veelzijdige toebehoren en zijn hoogwaardige onderdelen natuurlijk perfect toegerust.

De Charger Mixte.
Echte vrijheid herken je aan de luchtstroom.

Met de Charger Mixte ervaart u een nieuw vrijheidsgevoel. De verdere designontwikkeling van de Charger Mixte is gebaseerd op Duitse toptechniek – en een volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu in de onderbuis. De kleurstelling met scherpe scheidingslijnen benadrukt tevens het sportieve karakter van het Mixte-frame dat vergeleken met de normale New Charger over een aflopende bovenbuis beschikt. De Charger Mixte wil van alle wegen een belevenis maken. Of het nu gaat om bergen te beklimmen of snel en veilig het hoogtepunt van het spitsuur door te kunnen fietsen. En mocht u ooit offroad willen rijden, geen probleem. U zit tenslotte al in het zadel van maximale vrijheid.

Onderscheidingen.

Geweldig als iets dat uit overtuiging ontstaat ook andere deskundigen kan overtuigen. Riese & Müller heeft al vele awards gewonnen, en voortdurend komen er nieuwe bij. Een grote eer voor ons.

De fietsen van Riese & Müller staan bekend om hun goede en doordachte design. Esthetiek en functionaliteit ontmoeten elkaar op een zodanige manier, dat onafhankelijke en internationaal gerenommeerde jury’s altijd weer enthousiast raken. De Birdy bijvoorbeeld heeft een van de belangrijkste designprijzen ter wereld gewonnen, de iF product design award. Daarop zijn wij bij Riese & Müller bijzonder trots.

Wij bieden onze nieuwste producten regelmatig aan bij uitdagende wedstrijden en productkeuringen – aan de ene kant om onze prestaties te laten controleren en aan de andere kant om de hoge kwaliteit van onze fietsen te bewijzen.

De filosofie.

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen:
uit overtuiging.

De passie voor fietsen en innovaties samen met ons perfectionisme domineren ons werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk onze grootste stimulans.

Net zo belangrijk als tevreden klanten zijn tevreden medewerkers voor ons. Het succes van onze fietsen en de goede werksfeer laten zien: Wij zijn een team. We werken allemaal met dezelfde overtuiging. En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?