Riese & Müller Supercharger2

De Supercharger2. Mooier, sneller, verder.

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger2 brengt u waar u heen wilt. Of u nu dagelijks pendelt waarbij u de accu slechts af en toe oplaadt, lange tochten of spontane extra rondjes maakt: de Supercharger2 zorgt voor de grootst mogelijke vrijheid.

Wie zijn doel stevig in het vizier heeft, laat zich niet tegenhouden. En al helemaal niet door kleinigheden als laadpauzes. Juist daarom hebben we de nieuwe Supercharger2 ontwikkeld. Met de krachtige Bosch-motor van de nieuwste generatie, een comfortabele en voor lange ritten ontworpen uitrusting evenals de DualBattery met een 1.000 Wh wil hij alleen maar rijden, rijden, rijden. Daarnaast is het Dualbattery systeem is uit te breiden tot maar liefst 1250Wh. Zo hoeft zich geen zorgen meer te maken over de actieradius.

Riese & Muller Supercharger2 GT Vario Curry MattRiese & Muller Supercharger2 GT Vario Warm Silver Matt
Riese & Muller Supercharger2 GT Touring
Riese & Muller Supercharger2 GT Touring

Voor de krachtigste e-bike ooit.

De nieuwste generatie van de Performance Line CX is de krachtigste door Bosch geproduceerde e-bikemotor ooit. Met trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 85 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en een trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. Vergeleken met het voorgaande model overtuigt hij door een nog lagere trapweerstand en een gewicht dat ongeveer 25% lager ligt. Daarnaast is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.

Maak van uw E-Bike een Connected E-Bike

Riese & Müller RX is uw toegangsticket tot de digitale wereld van Riese & Müller – want met de optionele RX-Chip wordt uw fiets een Connected E-Bike met een ongekende meerwaarde. Vanaf het voorjaar van 2020 is het mogelijk om bij de RX-Chip, een passende servicepaket ConnectCare op de website van Riese & Müller te boeken. Profiteer van premium-beveiliging tegen diefstal en GPS-tracking met vervangingsservice in geval van diefstal. Het aanbod en de functies in de serviceportal ‘My Bike’ worden voortdurend uitgebreid. Voor nog meer plezier van uw fiets.

Maximale kracht met minimalistische vormen.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: kiest u voor de cockpit met Kiox-display, Bosch SmartphoneHub of de nieuwe Bosch Nyon, dan zijn deze perfect met het stuur geïntegreerd en is de kabelgeleiding geoptimaliseerd. Door de stuurpen met verstelbare hoek kunt u een sportieve of meer comfortabele zitpositie kiezen. Daarnaast kunt u nog altijd kiezen voor het vertrouwde Bosch Intuvia display. Hierbij is de stuurpen niet verstelbaar en staat op een vaste positie afgesteld.

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

Voor ieder wat wils.

Kijk hieronder voor een kleine selectie uit het grote assortiment. Iedere fiets wordt speciaal voor u geconfigureerd, vraag ons over de mogelijkheden.