Giant fietsen

Giant

Met meer dan 40 jaar ervaring in fietsdesign en productie, is Giant pioneer van fietsen. Giant onderzoekt voortdurend de continu veranderende wensen van fietsers en streeft ernaar om producten aan te bieden die hier perfect bij aansluiten. Het is belangrijk dat de producten van Giant efficiënt zijn, maar vooral leuk om op te fietsen. Het merk biedt een breed assortiment aan stadsfietsen, elektrische fietsen, mountain bikes en racefietsen!

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Giant Dailytour

Aanbevolen Giant fietsen uit ons assortiment

Giant e-bike

E-bikes

Ontdek een geheel nieuwe manier om te rijden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om door de stad te fietsen en te cruisen, of van je weg- of mountainbiketochten wilt genieten, er is een Giant e-bike voor elke rijstijl. Rij verder, rijd sneller en versterk de fun-factor met een elektrische fiets van Giant.

Mountainbikes

Dit is waar je heen gaat om aan alles te kunnen ontsnappen. Als je offroad rijdt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-fiets die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

GIANT mountainbike
GIANT racefiets

Racefietsen

De weg roept. Dit is een open uitnodiging om te gaan fietsen naar hoge bergpieken of door vriendelijke buurtstraatjes. Of je nu verschrikkelijk je best doet om harder en langer te fietsen, of dat je een rustig ritje maakt richting het plaatselijke café, Giant fietsen helpen je om het maximale uit elke wegrit te halen.

Unleash each rider’s full potential

Giant is ’s werelds toonaangevende merk van hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting. Onderdeel van de Giant Group, opgericht in 1972, combineert het merk vakmanschap, technologie en innovatief design. Giant is al lang één van de belangrijkste spelers op het gebied van fietsen en fietsinnovaties. We introduceerden lichtere, sterkere aluminium frames in een tijd dat in de industrie staal de standaard was. We waren de eerste die carbon fietsen op grote schaal beschikbaar maakten voor de wereld. We hebben het uiterlijk en het gevoel van moderne racefietsen bepaald met onze Compact Road-technologie. En we hebben een revolutie teweeggebracht in off-roadfietsen met de Maestro-veringstechnologie. Onze collectie accessoires en kleding, ontwikkeld en getest door teams en atleten in professionele races, blijft groeien. Onze toonaangevende e-bikes herdefiniëren wat er mogelijk is voor fietsers van alle niveaus. Deze innovaties hebben een groter doel. Het is belangrijk om races te winnen en lichtere, sterkere en snellere fietsen te maken, maar er komt meer bij kijken. We geloven dat de reis net zo lonend kan zijn als de prestatie en dat er niets beter is dan het gevoel om samen onze successen te ervaren. We zijn bouwers en innovators, maar we zijn ook een wereldwijde community van fietsers. Wij zijn atleten, avonturiers en promotors van fietsen. Wij zijn Tour de France-racers, singletrack-ontdekkers, buren en vrienden. Giant is een compleet ecosysteem van fietsen, uitrusting en service, naadloos verbonden en altijd toegankelijk.