Giant fietsen

Giant

Met meer dan 40 jaar ervaring in fietsdesign en productie, is Giant pioneer van fietsen. Giant onderzoekt voortdurend de continu veranderende wensen van fietsers en streeft ernaar om producten aan te bieden die hier perfect bij aansluiten. Het is belangrijk dat de producten van Giant efficiënt zijn, maar vooral leuk om op te fietsen. Het merk biedt een breed assortiment aan stadsfietsen, elektrische fietsen, mountain bikes en racefietsen!

RIDE LIFE. RIDE GIANT.

Giant Dailytour
Aanbevolen selectie uit ons assortiment

E-Bike

Giant is er voor elke rit en voor elke rijder. Van geasfalteerde fietspaden tot heuvelige bospaden. Giant is wereldleider op gebied van technologie. Door expertise op het gebied van innovatieve technologie en productie zorgt Giant dat er een fiets is voor iedereen. Wist u dat de meeste van onze e-bikes in Lelystad worden geproduceerd?

Mountain Bikes

Dit is waar je heen gaat om aan alles te kunnen ontsnappen. Als je offroad rijdt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-fiets die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

Racefietsen

De weg roept. Dit is een open uitnodiging om te gaan fietsen naar hoge bergpieken of door vriendelijke buurtstraatjes. Of je nu verschrikkelijk je best doet om harder en langer te fietsen, of dat je een rustig ritje maakt richting het plaatselijke café, Giant fietsen helpen je om het maximale uit elke wegrit te halen.

Sport & Fitness

De meest avontuurlijke ritten gaan meestal richting het onbekende. Van de verharde weg via dat bospad en weer terug. Of je nu door de modder scheurt tijdens een cyclocrossrace, een lange expeditie over gravelwegen onderneemt of slechte wegen tegenkomt tijdens je dagelijkse rit naar het werk, er is altijd een Giant X-Road-fiets die past bij de omstandigheden.