ALPINA KINDERFIETSEN

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Fietsen is spelen en avontuur. Het vergroot hun wereld en ze ervaren meer vrijheid. Alpina maakt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit.

Onze uitblinkers in kinderfietsen:

DE 8 BELOFTES VAN ALPINA

Kies je voor Alpina, dan kies je voor een kwaliteitsproduct. Alle Alpina’s voldoen aan 8 beloftes waarmee dit waargemaakt wordt. We lichten ze hieronder graag aan je toe.

1. ONTWORPEN IN NEDERLAND

Alpina fietsen zijn gemaakt voor weer, wind, heuvels en stad. Alle modellen worden ontworpen in Zwolle. Oerdegelijk, maar met de innovatie van deze tijd en volgens de laatste trends. Hartstikke hip én supersterk dus.

2. GEMAAKT VOOR KINDEREN

Alpina maakt uitsluitend kinderfietsen. Deze fietsen zijn echt ergonomisch ontworpen voor kinderen. Met frames die feilloos passen en zadels die zorgen voor de juiste zithouding, allemaal perfect afgestemd op het kinderlichaam. Dat fietst fijn en veilig.

3. VOOR EEN BETERE WERELD

Alpina neemt haar verantwoordelijkheid. Elke dag proberen ze onze footprint een beetje kleiner te maken door het productieproces te verduurzamen en de werkomstandigheden in fabrieken te verbeteren.

4. ELKE FIETS UITVOERIG GETEST

Deze kinderfietsen voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Elke fiets wordt op 50 punten nagelopen voordat hij naar de winkel gaat. Zo weet je zeker dat je nieuwe Alpina veilig is en fietst als een zonnetje.

5. BIJ DE SPECIALIST VERKRIJGBAAR

Een kinderfiets moet perfect passen. Daarom is het fijn dat er in Nederland en België meer dan duizend Alpina-verkooppunten zijn. Van Helden Tweewielers is al jaren met trots Alpina verkoop- en servicedealer! Kom maar langs voor die proefrit, voor onderhoud of om het zadel – alweer! – hoger te laten zetten.

6. GAAT MEERDERE KINDEREN MEE

Ook een kleinere broer of zus beleeft nog jarenlang plezier aan een Alpina. Ook bij het inruilen in een winkel krijg je vaak een mooie korting op je volgende Alpina. Want ook een gebruikte Alpina is heel gewild.

7. ZO WEER ALS NIEUW

Hoe sterk we onze fietsen ook maken, soms lukt het toch om iets stuk te maken. Gelukkig blijven alle Alpina-onderdelen minstens drie jaar verkrijgbaar. Daarmee maakt de fietsenmaker je Alpina zó weer als nieuw.

8. 2 JAAR GARANTIE OP ALLES

Wij maken niet alleen onze frames supersterk, maar ook de bagagedrager, de standaard, zijwieltjes, bel, mandje, spatborden en verlichting. De hele fiets dus. En gaat er toch iets stuk, dan geldt twee jaar garantie. Ook op de onderdelen. Dat is dus twee jaar garantie op de hele fiets!