AANKOOPADVIES

Wij helpen je bij de aankoop van jouw fiets

In het oerwoud van de vele soorten fietsen is het simpelweg niet te doen een juiste keuze te maken. Degene die zich alleen laat informeren op basis van specificaties komt vaak bedrogen uit.

Veel partijen met verschillende belangen informeren de consument over de ‘beste’ fiets, maar hoe neutraal is die keuze en is dit wel de beste keuze voor jou? Tenslotte heeft ieder persoon elk een ander doel, andere wensen en een ander budget.

Aankoopadvies

Wij richten ons niet op ons belang, maar jouw belang.

De fiets is eigenlijk het eindproduct van een opeenstapeling van jouw wensen en behoeften. Daarom begint een gesprek bij ons aan de koffietafel in plaats van bij een fiets. We weten je wensen en behoeften te filteren en kunnen jou, uit passie en ervaring, helpen een goed overwogen keuze te maken in de fiets die je op het lijf geschreven is.

Bij Van Helden Tweewielers zijn wij thuis in elk detail van elke fiets. We garanderen je daarom ook het beste advies en de beste service. De helden van Van Helden staan voor je klaar; voor, tijdens en na je aankoop.

Overweeg je om privé of zakelijk een fiets te leasen? Bekijk dan onze lease-pagina, hier vind je alle informatie over het leasen van een fiets.

Gazelle Bloom C7

Service en advies

Van Helden Tweewielers vindt het belangrijk om jou de best mogelijke service te bieden. We willen graag weten hoe jij onze service en advies ervaren hebt.

Doormiddel van het plaatsen van een recensie steun je bovendien automatisch een goed doel. 5-sterrenspecialist doneert namelijk voor iedere beoordeling op hun platform een bedrag aan KWF Kankerfonds.

Wil je weten hoe onze service ervaren wordt? Lees hieronder dan de beoordelingen van onze klanten.