De beste selectie family fietsen uit ons assortiment.

Elke dag druk in de weer, de kinderen naar school brengen, boodschappen doen en naar je werk toe. Herkenbaar? Dan is een family fiets iets voor jou! Deze fietsen zijn onder andere voorzien van een extra sterk frame, stuurslot en robuuste dubbele standaard voor extra stabiliteit. Een family fiets heeft meer instapruimte, zodat je veiliger kunt op- en af stappen.

Bekijk hieronder ons aanbod en kom eens langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Gazelle Bloom C7

De stoere familiefiets.

Ouders die graag met één of twee kinderen fietsen hoeven bij Gazelle echt geen compromissen te sluiten met deze stoere familiefiets. Al vanaf de eerste schetsen van de Bloom C7 stonden gemak en veiligheid van ouder en kind voorop. Dat begint met een ruime, lage instap. Ruim plaats voor een fietsstoeltje aan het stuur en/of achterop. En een veilige, verende zadelpen voor dat extra beetje comfort. Wil je toch iets meer fietscomfort? Ga dan voor de elektrische Bloom C7 HMS of Bloom C380!

Onze prijs € 999,-
Gazelle Bloom C7Gazelle Bloom C7

Cortina U4 Transport Family

Robuuste familiefiets.

Je sjouwt wat af met je kids, dus jij verdient gewoon een handige en mooie fiets! De Cortina U4 Family is voorzien van alle belangrijke eigenschappen van een family bike. Deze stoere familiefiets maakt het meenemen van je kleintjes en de dagelijkse boodschappen leuker én makkelijker. Wil je toch iets meer fietscomfort? Ga dan voor de elektrische E-U4 Transport Family!

Onze prijs € 999,-
Cortina U4 Transport FamilyCortina U4 Transport Family

Cortina Common Family

Trendy familiefiets.

De Cortina Common Family is een trendy familiefiets met een uniek verlaagd frame waardoor je makkelijk kunt op- en afstappen. Mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen is de Common Family de ideale allround familiefiets!

Onze prijs € 1049,-
Cortina Common Family

Cortina E-Common Family

Trendy family e-bike.

Je herkent het vast: je handen vol met boodschappen, de kids rennen rondom je en je ziet nu al op tegen de terugweg. Gelukkig is er een fiets gemaakt waar overal aan is gedacht: de Cortina E-Common Family. Een elektrische family fiets waarmee jij zonder zorgen kunt genieten van gezellige fietsritjes met je gezin!

Onze prijs € 2499,-
Cortina E-Common FamilyCortina E-Common Family

Cortina E-U4 Transport Family

Robuuste family e-bike.

Je sjouwt wat af met je kids, dus jij verdient gewoon een handige en mooie fiets! De Cortina E-U4 Family is voorzien van alle belangrijke eigenschappen van een family bike. Deze stoere elektrische familiefiets maakt het meenemen van je kleintjes en de dagelijkse boodschappen leuker én makkelijker.

Onze prijs € 2349,-
 Spicy Silver Matt Spicy Silver Matt

GAZELLE Bloom C7 HMS

De stoere family e-bike.

De Gazelle Bloom C7 HMS is een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en super comfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen.

Onze prijs € 2699,-
Gazelle Bloom C7 HMS light oliveLight Olive

GAZELLE Bloom C380 HMS

De stoere family e-bike.

De Gazelle Bloom C380 HMS is een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en super comfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Deze C380 is uitgerust met een krachtige 60Nm middenmotor!

Onze prijs € 2999,-
Gazelle Bloom C380 HMSGazelle Bloom C7 HMS light olive

Voordelen Family fiets

Een family bike heeft een lagere instap. Waardoor je makkelijker kunt op- en afstappen. Deze fietsen zijn ook uitgerust met een verlengd frame. Dit zorgt voor extra ruimte tussen en het stuur. Door deze extra ruimte kun je gemakkelijker én veiliger afstappen. Wel zo fijn als je jouw zoon of dochter in het voorzitje hebt. Ook is het stuur van de een familiefiets wat breder, waardoor je meer ruimte hebt voor een voorzitje.

Een family bike is ook uitgerust met een dubbele standaard en stuurslot. Dankzij de dubbele standaard staat de fiets stabiel rechtop en kun je gemakkelijk je kindje in het zitje zetten of er weer uithalen. Met het stuurslot zet je het stuur van de fiets vast zodat deze niet draait of omslaat.

Als ouder neem je vaak heel wat spullen mee op de fiets en je vervoert je kinderen ermee. Een reguliere fiets heeft een draagvermogen van zo’n 120 kilo. Bij een family fiets ligt dat vaak stukken hoger, tot wel 170 kilo. Hierdoor kun je met een gerust hart alles meenemen.