STADSFIETSEN

Robuust, no-nonsense en strak

De Cortina Foss is de ideale lichte stadsfiets voor dagelijkse ritjes naar school of werk. Deze Cortina is leverbaar in veel verschillende framematen en frisse kleuren, waarmee de Foss elke doelgroep kan aanspreken.

Lees meer
Cortina Foss stadsfiets in Lead Metal Matt

Dé transportfiets

De Cortina U4 Transport is een zeer populaire fiets die bekend staat om haar stoere en robuuste uitstraling en fijne rijeigenschappen. De stoere en handige voordrager maakt de fiets niet alleen praktisch, maar ook leuk om te zien. De U4 Transport is kwaliteit zonder poespas en dat maakt deze fiets de ideale comfortabele stadsfiets!

Lees meer
Cortina U4 TransportCortina U4 Transport Raspberry Red

Sportief, modern en bovenal veelzijdig

Deze Giant heeft een lichtgewicht aluminium frame (Aluxx) dat modern is gevormd. De brede antilekbanden maken de fiets comfortabel en praktisch, want de kans op lekrijden is aanzienlijk kleiner. Dankzij de verende voorvork zijn trillingen op een oneffen klinkerweg minder goed voelbaar.

Lees meer
Giant Attend stadsfietsGiant Attend stadsfiets

Veelzijdige lichtgewicht

Doordeweeks met de fiets naar het werk en in het weekend een heerlijke fietstocht? Het kan allemaal met de Giant AnyTour CS.

Lees meer
Giant AnytourGiant Anytour

Comfort en gebruiksgemak

De Gazelle Orange is één van de populairste Gazelle fietsen vanwege zijn grote gebruiksgemak en wij snappen dat helemaal! Het is de perfecte fiets voor jouw dagelijkse rit.

Lees meer
Gazelle Orange C7Gazelle Orange Legion Blue

Stadsfietsen

Een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen; met de stadsfiets geniet je van elke dagelijkse rit! Voor iedere fietser een passende fiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets.

In stijl door de stad met een lifestyle fiets of een trendy transportfiets met stoere, brede banden en een robuust frame.

Een fiets moet voor alles ingezet kunnen worden. Voor de boodschappen, naar het werk en een lange tocht in jouw vrije tijd. Voor jouw dynamische leven hebben we stadsfietsen die in elke situatie passen. Geen poespas, gewoon een fiets; met kwaliteit en degelijkheid.