Onze werkplaats

In onze werkplaats werken onze fietsmonteurs dagelijks aan allerlei (elektrische) fietsen. Fietsen met kwaaltjes, tweedehands fietsen en noem maar op. Onze technische mensen worden regelmatig door onze leveranciers bijgeschoold, zodat hun kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Zo kunnen wij je altijd de best mogelijke service blijven verlenen! Of het nu gaat om een racefiets, mountainbike of bijvoorbeeld een probleempje met je elektrische fiets.

Reparatie, service en onderhoud

Is je fiets kapot of heeft hij een servicebeurt nodig? Onze ervaren en enthousiaste monteurs weten er wel raad mee. We repareren je fiets snel en adequaat, waardoor je snel weer veilig de weg op kunt. We verzorgen natuurlijk ook servicebeurten voor jouw tweewieler. Met een regelmatige service- of onderhoudsbeurt kun je grotere problemen voorkomen en uiteindelijk daarmee een hoop kosten besparen. Laat je fiets daarom met enige regelmaat nakijken door onze experts of laat je adviseren en ga zelf aan de slag! Onze specialisten weten precies wat je moet doen en wat je daarvoor nodig hebt.

E-bike service

We krijgen in onze werkplaats steeds meer met maken met fietsen die voorzien zijn van trapondersteuning en dus uitgerust zijn met een accu. De accu is een veel besproken onderwerp als het gaat om e-bikes. Zeker bij een gebruikte fiets is het belangrijk om een indicatie te hebben over de status/levensduur van de accu. Om ervoor te zorgen dat wij professioneel en gedegen diagnose kunnen stellen, hebben we een Bosch capaciteitstester.

Accu capaciteitstester

Met deze capaciteitstester controleren wij de energie-inhoud van de accu’s door middel van gecontroleerde ontlading. Hiermee kunnen wij garantiebeoordelingen van Bosch e-bike accu’s uitvoeren en is het mogelijk om de datum van aankoop + gebruikshistorie vast te stellen. Zo kunnen wij nauwkeurig de status van een Bosch accu vaststellen en kunnen we onze klanten de beste service verlenen.

Ben je benieuwd hoe het met jouw eigen e-bike accu gesteld is? Neem dan contact met ons op voor een werkplaats afspraak.

Bosch e-bike accu