Riese & Müller UBN

Verkrijgbaar vanaf € 4989,-

De Riese & Müller UBN is de ideale stadsfiets waarbij u geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille Ride 60 aandrijfsysteem van Fazua rijdt u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Dankzij de innovatieve bediening en talloze Connectivity Features weet de fiets ook op technisch gebied volledig te overtuigen. Door de digitale koppeling zet de UBN nieuwe standaarden in de wereld van de e-bikes.

Riese & Müller UBN FiveRiese & Müller UBN Seven

Urban design

Riese & Müller brengt met de Urban Line een volledig nieuwe productlijn op de markt. De eerste bikes zijn de UBN Five met een klassiek vijfhoekig frame en de UBN Seven met een verlaagde bovenbuis. De motor en accu zijn nauwelijks zichtbaar in het frame en zorgen voor een natuurlijke rijervaring dankzij de optimale positionering. De batterij kan gemakkelijk worden verwijderd om op te laden – of direct in de fiets worden opgeladen via de oplaadaansluiting.

Licht en sterk: de e-bike onder de fietsen.

De UBN is met zijn 19,5 kg (touring-model) een lichtgewicht onder de volledig uitgeruste premium e-bikes. Het perfect afgestemde Fazua Ride 60 aandrijfsysteem biedt met een koppel van 60 Nm en 430 Wh accupower altijd de juiste ondersteuning voor een dynamische rijervaring in de stad. Ook zonder ondersteuning kan de UBN zonder trapweerstand probleemloos worden gebruikt.

Intuïtieve bediening: alle aandacht voor het verkeer.

De strakke cockpit stelt rijplezier centraal en zorgt ervoor dat de bediening bijzaak wordt. Via de Ring Control kiest u de gewenste rijmodus. De LED Hub in de bovenbuis toont het gekozen niveau en geeft via gekleurde leds de accustatus aan. Voor het gebruik van de smartphone is een SP Connect-interface in de stuurpen geïntegreerd en is opladen via USB-C mogelijk (smartphone-case is apart verkrijgbaar).

Optimale uitrusting: gemaakt voor de stad.

Dankzij de perfect afgestemde uitrusting gaat u met de UBN altijd veilig en zorgeloos op pad – Riese & Müller heeft aan alles gedacht, zodat u optimaal uitgerust bent voor de stad. Voor de bevestiging van tassen is de minimalistische fietstassenhouder geschikt: zo kunt u uw laptop en documenten zonder problemen meenemen. De geïntegreerde koplamp Supernova Mini2 zorgt voor een goede zichtbaarheid in het verkeer, terwijl hij u in het donker de weg wijst. En als u in het drukke stadsverkeer toch eens een noodstop moet maken, bieden de TRP schijfremmen uitstekende remprestaties.

Kom langs voor een proefrit met de Riese & Müller UBN!