Riese & Müller Delite

De Delite. De ware voor alle wegen.

De Riese & Müller Delite overwint iedere uitdaging – lange tochten, dagelijks woon-werkverkeer, hobbelige bosweggetjes of steile hellingen. De uitstekende afwerking, de Riese & Müller Control Technology en de krachtige Bosch Performance motor van de vierde generatie, in combinatie met een accuvermogen van tot wel 625 Wh, bieden vrijheid en absolute flexibiliteit. U bepaalt het doel – de Delite stelt de norm.

Urban Grey MattUrban Grey Matt

Veilig en sportief op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een sportief rijgevoel en uitstekende tractie – ook bij hoge snelheden. En als u plotseling moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem voor krachtige remprestaties.

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

Riese & Muller FietstassendragerRiese & Muller Bagagedrager

Bagagedrager of Fietstassendrager

Uw bagage wordt door de bevestiging van de bagagedrager aan het hoofdframe en de Control Technology meegeveerd. De bagagedrager is uitgerust met het MIK-systeem van Basil. Manden en fietstassen kunnen daar met één klik op worden bevestigd. De minimalistische fietstassenhouder is ideaal geschikt voor het bevestigen van fietstassen tot 5 kg. Het achter- en remlicht zijn daar subtiel in geïntegreerd. Het designprincipe “Form follows function” is bij deze fietstassenhouder bijzonder goed geïmplementeerd.

Strijkt alle oneffenheden in het wegdek glad.

Niet alleen in de natuur, ook in de stad kunt u hobbels tegenkomen: kasseienstraatjes, grove grindpaden, kleine kuilen of scheuren in het beton kunnen het rijplezier bederven. De verende zadelpen en de gevoelige verende voorvork bieden zoveel comfort dat u oneffenheden vrijwel niet voelt.

Maximale kracht met minimalistische vormen.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: kiest u voor de cockpit met Kiox-display, Bosch SmartphoneHub of de nieuwe Bosch Nyon, dan zijn deze perfect met het stuur geïntegreerd en is de kabelgeleiding geoptimaliseerd. Door de stuurpen met verstelbare hoek kunt u een sportieve of meer comfortabele zitpositie kiezen. Daarnaast kunt u nog altijd kiezen voor het vertrouwde Bosch Intuvia display. Hierbij is de stuurpen niet verstelbaar en staat op een vaste positie afgesteld.

Opladen, klaar en weg.

Manden en fietstassen worden met het MIK-systeem van Basil met een enkele klik bevestigd op de bagagedrager. Dankzij dit uitermate stevige systeem kunt u fietsaccessoires met een MIK-adapterplaat in een handomdraai verwisselen. De accessoires zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Geen houden meer aan zonder houder.

Twee bidons op een e-bike, zonder bidonhouder. Dat is revolutionair. Aan het voorste afdekpaneel van het frame zijn links en rechts twee bevestigingsnokjes gemonteerd waaraan de Cageless bidons van Fabric direct kunnen worden opgehangen. Eenvoudiger kan de optimale bereikbaarheid van de twee bidons tijdens het rijden niet worden gemaakt.

Kom langs en maak een testrit!