ELEKTRISCHE FIETS HUREN

Wil je graag een elektrische fiets huren? Dat kan! Bij Van Helden Tweewielers hebben wij diverse elektrische fietsen beschikbaar voor de verhuur. Gemeente Altena en de omliggende omgeving bieden talloze prachtige fietsroutes en bezienswaardigheden. Van de Biesbosch tot het Middeleeuwse Slot Loevenstein, er is voor ieder wat wils om te ontdekken! 

Verblijf je in de Gemeente Altena en wil je graag een fiets huren? Neem dan contact op voor alle mogelijkheden!

Je huurt bij ons al een elektrische fiets vanaf € 25,- per dag. Wil je toch liever écht zelf trappen? Een normale fiets kost slechts € 15,- per dag.

TYPE FIETS PRIJS (per dag)
Normale fiets € 15,-
Elektrische fiets € 25,-
NEEM CONTACT OP
Huur een elektrische fiets bij Van Helden

SAMENWERKING BED & BREAKFASTS

Wij werken onder andere samen met enkele prachtige Bed and Breakfasts bij ons in de regio. Huur je een fiets via één van deze B&B’s? Dan zorgen wij dat de (elektrische) fiets(en) bij jouw accommodatie klaar staan op de gewenste dag.

Bed en Breakfast De Roem van Altena

De Roem van Altena ligt in het pittoreske dorpje Uitwijk in de provincie Noord-Brabant. De ligging is een unieke plek met prachtige vergezichten over de polder waar je tot rust komt. Bij de B&B in Uitwijk vind je twee sfeervolle en romantische Scandinavische pods. Beide accommodaties beschikken over een eigen twee persoons hottub.
Bed en Breakfast Roem van Altena elektrische fiets huren

B&B Aan de Sluis

Tot rust komen, of juist actief op pad? Bij B&B Aan de Sluis kun je terecht voor beide. Deze vrijstaande bed and breakfast is gelegen aan de Wilhelminasluis, wat niet alleen aan het water ligt, maar ook midden in de natuur. Je kunt hier genieten van de mooie omgeving, de landweggetjes bewandelen of lekker met de fiets erop uit naar bijvoorbeeld het nabij gelegen slot Loevestein. De B&B beschikt over comfortabele bedden, een heerlijke zithoek, douche, toilet, koelkast, tv, gratis WIFI en een terras.
Bed en Breakfast Aan de Sluis elektrische fiets huren

Slot Loevestein

Overnachten bij Slot Loevestein is een onvergetelijke belevenis. In de luxe Bed & Breakfast  kun je terecht voor een bijzondere overnachting of een eerste klas weekendje weg. De BNB in het kasteel telt vier verschillende kamers voor een onvergetelijke overnachting.

Bed en Breakfast Slot Loevestein elektrische fiets huren