Riese & Müller Load 75

Verkrijgbaar vanaf € 7019,-

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte stops en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als je wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt en reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere bakfiets doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt voor een ongekend krachtige aandrijving.

Riese & Müller Load 75Riese & Müller Load 75

Neem tot wel drie kinderen mee

De Riese & Müller Load 75 is grootste voor de kleintjes. Je kunt tot wel drie kinderen comfortabel en veilig meenemen. De handige kap biedt uitstekende bescherming tegen regen. Een van de kinderen is daarbij naar de fietser toegekeerd, de andere twee zitten in de rijrichting. Dankzij de royale voetruimte heeft niemand daarbij last van zijn medepassagiers. Dit alles draagt gegarandeerd bij aan een ontspannen, gezamenlijke fietservaring.

Riese & Müller Load 75
Riese & Müller Load 75

Variabele zithouding

Met de Load 75 kun je gemakkelijk wisselen tussen berijders. Door de in hoek en hoogte verstelbare stuurpen en verstelbare zadelhoogte kan de zithouding aan lichaamslengtes van 1,50 m tot 1,95 m worden aangepast. De gehele geometrie van de fiets is zo in een handomdraai aan te passen aan de fietser. Deze flexibiliteit maakt dat deze Riese & Müller bakfiets ideaal voor gezamenlijk gebruik, bijvoorbeeld als familiefiets.

Kom langs en maak een testrit met de Riese & Müller Load 75!