Riese & Müller Load 60

Verkrijgbaar vanaf € 6819,-

Perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg: de Load 60 is zo wendbaar en behendig dat je geen moment het gevoel hebt met een bakfiets te rijden. Het lage zwaartepunt, de krachtige Bosch Cargo Line Cruise motor en de Riese & Müller Control Technology zorgen voor dynamiek en een uitstekend rijgevoel.

Flexibel transporteren

Op de laadvloer van de Load 60 kun je eigenlijk alles vervoeren, want elke vracht kan met riemen perfect aan de reling worden vastgesjord. De uiteenlopende zijwand- en afdekmogelijkheden bieden nog meer praktische oplossingen, een maximaal toegestaan totaalgewicht van tot wel 200 kg biedt veel vrijheid. Ongeacht of je bagage voor een spontaan kampeerweekend, gereedschappen, goederen of sportartikelen wilt meenemen.

Riese & Müller Load 60

Veilig vervoer van kinderen

Klaar voor de komende generatie. Het meest waardevolle wat je kunt vervoeren, zijn kinderen. Hun veiligheid staat voorop. De twee 5-puntsgordels voor twee kleine kinderen en een comfortabele, gestoffeerde zitpositie zorgen voor ontspannen ritten door stad en land.

Riese & Müller Load 60

Kom langs en maak een testrit met de Riese & Müller Load 60!

Riese & Müller Load 60