Gazelle. Zodat je blijft fietsen

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven ze altijd nadenken over hoe ze elk design slimmer kunnen maken en hun techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Of je nu zoekt naar een e-bike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij hebben de ideale Gazelle fiets voor jou. Van praktische family fietsen tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Premium Gazelle-dealer

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Gazelle gebruikt hoogwaardige materialen en monteert hun fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Bij een topmerk als Gazelle hoort een topdealer.

Van Helden Tweewielers is de Premium Gazelle-dealer voor het Land van Heusden en Altena. Je hebt bij ons de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Wij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan bij ons centraal.

Gazelle Premium Dealer
Gazelle Makki

Gazelle getraind personeel

Regelmatig volgen wij trainingen van Gazelle over de nieuwste producten, zodat wij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Deze kennis en service is belangrijk aangezien de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee. Uiteraard hebben wij een uitgebreid Gazelle assortiment, inclusief onderdelen en accessoires. Dus je kan bij ons altijd rekenen op vakkundig advies en een fiets op maat.