Gazelle

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven ze altijd nadenken over hoe ze elk design slimmer kunnen maken en hun techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Of je nu zoekt naar een e-bike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij hebben de ideale Gazelle fiets voor jou. Van praktische family fietsen tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Ontdek hier onze Gazelle collectie

Premium dealer

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Gazelle gebruikt hoogwaardige materialen en monteert hun fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Bij een topmerk als Gazelle hoort een topdealer.

Van Helden Tweewielers is dé Premium Gazelle-dealer voor het Land van Heusden en Altena. Je hebt bij ons de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Wij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan bij ons centraal.

Gazelle Premium Dealer
Gazelle Makki

Getraind personeel

Wij krijgen regelmatig (technische) trainingen van Gazelle over de nieuwste producten en technieken, zodat wij je kunnen voorzien van de laatste informatie. Je kunt bij Van Helden Tweewielers rekenen op de beste service, vakkundig advies en een Gazelle fiets op maat. Wij hebben altijd een uitgebreid Gazelle assortiment, inclusief onderdelen en accessoires.

Over Gazelle

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo’n 300.000 fietsen per jaar. Dit doen wij vol passie en overgave!

Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. Het maakt deel uit van je dagelijkse leven. Niet alleen het aantal fietsen in Nederland stijgt, maar ook de afgelegde kilometers met de fiets stijgt. Wij produceren al fietsen sinds 1892 (meer dan 130 jaar!) die aansluiten op jouw wensen; zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever.

Lees meer over de rijke historie van Gazelle