Gazelle. Zodat je blijft fietsen

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Of je nu zoekt naar een e-bike om lekker mee te toeren of voor je dagelijkse woon-werkverkeer, wij hebben de ideale fiets voor jou. Van e-bikes met een lage instap voor extra comfort tot supersnelle speed pedelecs waarmee je zorgeloos de files in de spits voorbij rijdt: met een Gazelle heb je maximale trapondersteuning en optimaal rijgenot.

Wij zijn Gazelle en wij maken kwaliteitsfietsen. 250.000 per jaar. En dit doen wij vol passie, vol overgave.

Premium Gazelle-dealer

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en monteren onze fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Want bij een merk als Gazelle hoort een topdealer.

Wij zijn de ware Gazelle-ambassadeur. Zij bieden je exclusieve Gazelles – het Gazelle Ultimate assortiment – en unieke actiefietsen. Je hebt de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Wij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Een Premium-dealer herken je aan onderstaand logo.

Premium Gazelle-dealer

Wij krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat wij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Deze kennis en service is belangrijk aangezien de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee. Uiteraard hebben wij een uitgebreid Gazelle assortiment, inclusief onderdelen en accessoires. Dus je kan bij ons altijd rekenen op vakkundig advies en een fiets op maat.

De toppers uit onze collectie