Riese & Müller Superdelite

De Riese & Müller Superdelite. De rit is het doel.

Vermogen voor lange afstanden, comfortabel rijplezier en een geavanceerde veiligheidstechnologie – de Superdelite is de e-bike waarmee u buitengewone avonturen beleeft. Dankzij verschillende opties van bagagevervoer tot offroad-uitrusting past deze bike zich aan uw individuele behoeften aan. Het volledig geveerde Control Technology onderstel in combinatie met een accucapaciteit van tot wel 1.125 Wh en de Bosch Performance Line CX motor brengt u waar u ook heen wilt. En nog veel verder.

Riese & Muller Superdelite GT Vario, Tundra Grey Matt, RX Chip, GX, DualBattery, 1250WhRiese & Muller Superdelite, Warm Silver Matt, GT Vario, GX, RX Chip, Dualbattery, 1250Wh, 1000Wh
Riese & Muller Control Technology

Veilig en sportief op pad.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek: de perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een sportief rijgevoel en uitstekende tractie – ook bij hoge snelheden. En als u plotseling moet stoppen, zorgen de Magura schijfremmen met optioneel ABS-systeem voor krachtige remprestaties.

Maak van uw E-Bike een Connected E-Bike

Riese & Müller RX is uw toegangsticket tot de digitale wereld van Riese & Müller – want met de optionele RX-Chip wordt uw fiets een Connected E-Bike met een ongekende meerwaarde. Vanaf het voorjaar van 2020 is het mogelijk om bij de RX-Chip, een passende servicepaket ConnectCare op de website van Riese & Müller te boeken. Profiteer van premium-beveiliging tegen diefstal en GPS-tracking met vervangingsservice in geval van diefstal. Het aanbod en de functies in de serviceportal ‘My Bike’ worden voortdurend uitgebreid. Voor nog meer plezier van uw fiets.

Riese & Muller Bosch Performance Line CX Gen4

Voor de krachtigste e-bike ooit.

De nieuwste generatie van de Performance Line CX is de krachtigste door Bosch geproduceerde e-bikemotor ooit. Met trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 85 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en een trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. Vergeleken met het voorgaande model overtuigt hij door een nog lagere trapweerstand en een gewicht dat ongeveer 25% lager ligt. Daarnaast is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.

Eenvoudig. Onverwoestbaar.

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk – voor alle wensen en elk doel.

Maximale kracht met minimalistische vormen.

We hebben de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: kiest u voor de cockpit met Kiox-display, Bosch SmartphoneHub of de nieuwe Bosch Nyon, dan zijn deze perfect met het stuur geïntegreerd en is de kabelgeleiding geoptimaliseerd. Door de stuurpen met verstelbare hoek kunt u een sportieve of meer comfortabele zitpositie kiezen. Daarnaast kunt u nog altijd kiezen voor het vertrouwde Bosch Intuvia display. Hierbij is de stuurpen niet verstelbaar en staat op een vaste positie afgesteld.

Stralende vooruitzichten.

De permanente verlichting van de extreem heldere Supernova M99 Mini Pro-koplamp met grootlichtfunctie biedt ’s nachts optimale lichtverhoudingen en verhoogt ook overdag de zichtbaarheid. Dankzij een brede openingshoek van het grote licht wordt zelfs onoverzichtelijk terrein met bochtige weggetjes ook in het donker een genoegen. Ook als u moet remmen, houdt u ondanks het indrukken van de verende voorvork goed zicht op de weg, terwijl het buitengewoon felle Supernova M99 Tail Light-achterlicht met remlicht voor uw veiligheid zorgt.

Riese & Muller SuperNova M99
Riese & Muller Superdelite GT Vario, Tundra Grey Matt, RX Chip, GX, DualBattery, 1250Wh
Riese & Muller Superdelite, Warm Silver Matt, GT Vario, GX, RX Chip, Dualbattery, 1250Wh, 1000Wh