Fiets leasen

Privé fiets leasen

Een nieuwe fiets is een behoorlijke investering. Zeker als het gaat om een elektrische fiets of een speed pedelec!

Je kunt echter al een e-bike leasen vanaf een paar tientjes per maand. Voor een vast bedrag per maand heb jij een splinternieuwe fiets, inclusief verzekeringen, onderhoud en reparaties. Hierdoor kun jij onbezorgd op weg met jouw nieuwe fiets.

Wij begeleiden je graag in proces van het leasen van jouw droomfiets. Kom eens langs in onze showroom voor persoonlijk advies op maat. Voor het private leasen van een fiets werken wij samen met Friesland Lease.

Voordelen privé leasen fiets

 • Lease jouw droomfiets al vanaf een paar tientjes per maand
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Geen zorgen over onderhoud en reparatie
 • Snel en eenvoudig geregeld
 • Een betere conditie, minder stress en energieker
 • Verlaging van de CO2-uitstoot; beter voor het milieu
Private lease fiets

Zakelijk fiets leasen

Het is als werkgever mogelijk om kosteloos een fietsregeling aan te bieden aan jouw werknemers. Een fiets van de zaak is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Zo’n fietsplan is mogelijk voor kleine en grote bedrijven.

Je hebt hierin een drietal opties:

 1. De werknemer betaalt het leasebedrag zelf (geen kosten voor de werkgever)
 2. De werkgever betaalt 100% van de leasekosten
 3. De werkgever levert een bijdrage aan het leasebedrag van de werknemer

Eventuele bijdragen vallen buiten de WKR en jouw medewerker kan de leasekosten volledig uitruilen met zijn/haar brutoloon.

Wil jij een fiets van de zaak aanbieden aan jouw medewerkers? Wij helpen je graag met het opzetten van jouw zakelijke fietsplan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen zakelijk leasen fiets

 • 1 op de 2 werknemers heeft interesse in een fiets van de zaak
 • Kosteloos voor jou als ondernemer
 • Een leasefiets valt buiten de Werkkostenregeling (WKR)
 • Werknemer profiteert van fiscaal voordeel oplopend tot 35%
 • Een betere conditie, minder stress en energieker
 • Fietsen verlaagt het ziekteverzuim
 • Verlaging van de CO2-uitstoot; beter voor het milieu

Lease a Bike

Je kunt bij Van Helden Tweewielers zakelijk een fiets leasen via Lease a Bike. Lease a Bike is opgericht door mobiliteitsaanbieder Pon om het leasen van fietsen voor werknemers en bedrijven zo toegankelijk mogelijk te maken. Leasen a Bike wil heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen ze bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 10.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Lease a Bike biedt een volledig digitaal en geautomatiseerd platform dat eenvoudig te koppelen is met jouw salarisadministratie.

Wil jij een fiets van de zaak aanbieden aan jouw medewerkers? Wij helpen je graag met het opzetten van jouw zakelijke fietsplan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hellorider

Je kunt bij Van Helden Tweewielers zakelijk een fiets leasen via Hellorider.

Hellorider helpt bedrijven met een perfect afgestemd fietsplan waarmee werknemers zorgeloos op hun leasefiets stappen. Door mee te denken, administratief werk uit handen te nemen en het gebruiksvriendelijke platform te blijven verbeteren.

Hellorider werkt graag voor mensen die er echt voor gaan. Ondernemers die zien dat het fietsplan bijdraagt aan vitaliteit, MVO en goed werkgeverschap.

Wil jij een fiets van de zaak aanbieden aan jouw medewerkers? Van Helden Tweewielers en Hellorider helpen je graag met het opzetten van jouw zakelijke fietsplan! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Speed Pedelec

De informatie op deze pagina is enkel informatief, wij geven geen financieel advies.