BAKFIETSEN

De beste selectie bakfietsen uit ons assortiment.

Ga je naar het strand of naar het park? Op een normale fiets wordt het al gauw lastig om je kids en al jullie spullen mee te nemen. Met een bakfiets vervoer jij makkelijk je kinderen, huisdieren en/of boodschappen! De bakfiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is een ideale fiets voor het hele gezin.

Bekijk hieronder ons aanbod en kom eens langs in onze showroom voor persoonlijk advies.

Gazelle Makki Load

Gazelle’s elektrische bakfiets.

De Makki is ontworpen met hulp van ouders en kinderen, het is de ultieme familiefiets! De Makki is een elektrische bakfiets waar jij én je (klein)kinderen elke rit weer van genieten. Veilig en comfortabel, voor jou en je kids!

Onze prijs € 4999,-
Gazelle Makki

Riese & Müller Load 60

Laag zwaartepunt, hoog niveau.

Perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg: de Load 60 is zo wendbaar en behendig dat je geen moment het gevoel hebt met een bakfiets te rijden. Het lage zwaartepunt, de krachtige Bosch Cargo Line Cruise motor en de Riese & Müller Control Technology zorgen voor dynamiek en een uitstekend rijgevoel.

Onze prijs € 6819,-
Riese & Müller Load 60Tundra Grey Matt

Riese & Müller Load 75

Vrijheid XXL

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte stops en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als je wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt en reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere bakfiets doet.

Onze prijs € 7019,-
Riese & Müller Load 75Riese & Müller Load 75