Riese & Müller Charger4

Verkrijgbaar vanaf € 5189,-

De Riese & Müller Charger4 is de e-bike voor dagelijks gebruik en langdurig rijplezier. Dankzij de volledig geïntegreerde accu van 750 Wh is deze bike perfect geschikt voor al uw dagelijkse ritten en nog veel meer. Met het nieuwe systeem van Bosch bent u iedereen steeds een stap voor en behoudt u dankzij de geïntegreerde cockpit met Kiox 300 display en de LED Remote altijd het overzicht.

Riese & Müller Charger4Riese & Müller Charger4

Charger4: veel kracht aan boord.

De Charger4 zit vol verrassingen: een volledig geïntegreerde accu van 750 Wh en de krachtige Performance Line CX motor. Beide componenten van het smart systeem van Bosch passen perfect in het stijlvolle framedesign en leveren extra veel vermogen. Dankzij een optimale afstemming van de componenten rijdt u met slechts één acculading tot wel 100 kilometer en nog verder.

Geïntegreerde cockpit: Smart besturingscentrum.

Riese & Müller heeft de cockpit van de e-bike opnieuw uitgevonden: Het Kiox 300 display is optimaal in het stuur geïntegreerd en biedt een weggewerkte kabelgeleiding. Dankzij de stuurpen waarvan de hoek verstelbaar is, kan de zitpositie geheel naar uw behoefte tussen comfortabel en sportief worden ingesteld. Voor een eenvoudige en snelle bediening van de Charger4 zorgt de LED Remote met de belangrijkste informatie in één oogopslag. Via de kleur herkent u de rijmodus, terwijl het Kiox 300 display de resterende actieradius aangeeft.

Riese & Müller Charger4
Riese & Müller Charger4 RX app

RX Connect: Met chip en app naar een Connected E-Bike.

De optionele RX Chip verandert de Charger4 in een Connected E-Bike: boek gewoon de passende RX Service online, zodat u de locatie van uw bike op elk gewenst moment kunt opvragen en u de bike met de RX Connect App kunt gebruiken. Afhankelijk van het servicepakket beschermt u uw fiets met de complete beveiliging tegen diefstal via GPS-tracking en de opsporings- en terugbrengservice in geval van diefstal. De RX App registreert de locatie van uw bike en uw rijstatistieken automatisch via GPS. Via de Lock-functie wordt u geïnformeerd als uw Charger4 wordt verplaatst. Maar u moet de bike natuurlijk toch nog steeds op slot zetten – heel simpel met het geïntegreerde frameslot van Abus.

Riese & Müller Charger4

Kom langs voor een proefrit met de Riese & Müller Charger4!