Riese & Müller

Eindeloze paden, eindeloze afstanden, eindeloze mogelijkheden. Er gaat een wereld voor u open als u op een e-bike van Riese & Müller springt.

De beste selectie uit ons assortiment.

SUPERCHARGER VARIO / HS

€ 5609

Vanaf € 5499,-

De langeafstandsloper

Sportief en met een constructie als uit èèn stuk: De Supercharger valt niet alleen op door de volledige intergratie van twee Bosch Powertube-accu’s in het frame, maar ook door de enorme actieradius dankzij de accucapaciteit van 1.000Wh.

CHARGER VARIO / HS

€ 4389

Vanaf € 4299.-

Een klassieker met nieuwe power

Met de geintergreerde Bosch PowerTube-accu, de veelzijdige uitrusting en de hoogwaardige onderdelen is de Charger de perfecte e-bike voor alledaags gebruik. Om te pendelen of een ontspannende tocht te maken. Met de Charger wordt elke rit een belevenis

CHARGER MIXTE VARIO / HS

€ 4389

Vanaf € 4299.-

Pure energie met lage instap.

De designontwikkeling van de Charger Mixte is gebaseerd op Duitse toptechniek – en een volledig geïntegreerde Bosch PowerTube-accu in de onderbuis. De kleurstelling met scherpe scheidingslijnen benadrukt tevens het sportieve karakter van het Mixte-frame dat vergeleken met de normale Charger over een aflopende bovenbuis beschikt.

NEVO GH VARIO / HS

€ 4189

Vanaf € 4099,-

Sportieve lage instap en tegelijkertijd de ideale toerfiets

De vlakke frameprofielen van de Nevo beloven sportiviteit en vastberadenheid. Naast de atletische, strakke vormgeving overtuigd de Nevo door zijn wendbaarheid en veilig rijgedrag