Riese & Müller collectie

Alleen voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Riese & Müller is er voor sporters, forenzen, gezinnen, fietsreizigers, vakmensen en voor iedereen die gewoon graag fietst. Want er is niet één e-bike voor iedereen – maar er is voor iedereen de juiste e-bike. Bekijk hieronder de beste Riese & Müller fietsen uit ons assortiment.

Riese & Müller UBN – Urban Line

Gemaakt voor de stad.

De UBN is de ideale elektrische stadsfiets waarbij u geen speciale functies hoeft te missen. Met het lichte en stille Fazua Ride 60 aandrijfsysteem fietst u probleemloos van A naar B, terwijl u op elk moment geniet van een dynamische rijervaring. Dankzij de innovatieve bediening en talloze Connectivity Features weet de fiets ook op technisch gebied volledig te overtuigen.

Vanaf € 4989,-
Riese & Müller UBN FiveRiese & Müller UBN Seven

Riese & Müller Charger4

Verlengt het rijplezier.

De Charger4 is de e-bike voor dagelijks gebruik en langdurig rijplezier. Dankzij een volledig geïntegreerde accu van 750 Wh is deze bike perfect geschikt voor alle dagelijkse ritten en nog veel meer.

Vanaf € 5189,-
Riese & Müller Charger4Riese & Müller Charger4

Riese & Müller Nevo

Sportieve lage instap en tegelijkertijd de ideale toerfiets.

De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken de Nevo tot een echter alledaagse held. De Riese & Müller Nevo overtuigt door een hoog rijcomfort en een comfortabele handling dankzij de lage instap.

Vanaf € 4579,-
Riese & Müller NevoRiese & Müller Nero

Riese & Müller Supercharger

Verruimt de horizon.

Hoe ver uw doel ook is, de Supercharger brengt u waar u heen wilt. Of u nu dagelijks pendelt waarbij u de accu slechts af en toe oplaadt, lange tochten of spontane extra rondjes maakt: uw Supercharger zorgt voor de grootst mogelijke vrijheid.

Vanaf € 6259,-
Riese & Müller Supercharger2Riese & Müller Supercharger2

Riese & Müller Charger3

E-bike voor de stad en forenzen.

Met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel met verende voorvork en comfort-zadelpen, evenals de nieuwste Bosch motorgeneratie, is de Charger3 de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik, om mee te pendelen of voor een lange fietstocht. Met de optionele DualBattery 1125 een actieradius van tot wel 150 kilometer.

Vanaf € 4989,-
Riese & Müller Charger3Riese & Müller Charger3

Riese & Müller Charger3 Mixte

E-bike voor de stad en forenzen.

Met zijn sportieve geometrie, het dynamische onderstel met verende voorvork en comfort-zadelpen, evenals de nieuwste Bosch motorgeneratie, is de Charger3 Mixte de perfecte e-bike voor dagelijks gebruik, om mee te pendelen of voor een lange fietstocht. Met de optionele DualBattery 1125 een actieradius van tot wel 150 kilometer.

Vanaf € 4989
Riese & Müller Charger3 MixteRiese & Müller Charger3 Mixte

Riese & Müller Delite

De ware voor alle wegen.

De Delite overwint iedere uitdaging, lange tochten, dagelijks woon-werkverkeer, hobbelige bosweggetjes of steile hellingen. De uitstekende afwerking, de Riese & Müller Control Technology en de krachtige 4de generatie Bosch Performance CX motor, in combinatie met een accu vermogen tot 625Wh, bieden ultieme vrijheid en flexibiliteit.

Vanaf € 6609,-
Riese & Müller DeliteRiese & Müller Delite

Riese & Müller Superdelite

De rit is het doel.

Vermogen voor lange afstanden, comfortabel rijplezier en een geavanceerde veiligheidstechnologie – de Superdelite is de e-bike waarmee u buitengewone avonturen beleeft. Dankzij verschillende opties van bagagevervoer tot offroad-uitrusting past deze bike zich aan uw individuele behoeften aan. Het volledig geveerde Control Technology onderstel in combinatie met een accucapaciteit van tot wel 1.125 Wh en de Bosch Performance Line CX motor brengt u waar u ook heen wilt. En nog veel verder.

Vanaf € 7679,-
Riese & Müller SuperdeliteRiese & Müller Superdelite

Riese & Müller: bekijk hier het verhaal achter dit prachtige merk.

Met veel passie en een band met de natuur geven wij elke dag vorm aan onze omgeving en zijn wij daarbij onze producten blijven verbeteren. Wij zien onszelf als het helpen van mensen om een nieuwe en klimaatneutrale mobiliteit te bereiken. Sinds de oprichting in 1993, is Riese & Müller een door de eigenaar geleide onderneming die op verantwoorde wijze omgaat met mens en milieu. Een zeer persoonlijke video introduceert het management team van Markus Riese, Heiko Müller en Dr Sandra Wolf, en illustreert hoe ze synergieën creëren uit vriendschap, creatieve bekwaamheid en verantwoordelijkheid samen met het Riese & Müller team.