GIANT Fathom

Knal die steile beklimmingen op met soepele efficiëntie en scheur die singletrack-afdaling af met stabiliteit en snelheid. De GIANT Fathom aluminium hardtail 29er heeft een uitgebalanceerd rijgedrag op uitdagend terrein.

Alle Fathom-fietsen hebben een enkele aandrijflijn met één kettingblad. Deze set-up past bij de moderne manier van trailrijden. De Fathom wordt geleverd met het nieuwe GIANT Romero-zadel. Dat is nauwkeurig afgestemd op de behoeften van trailrijders en uitvoerig getest in samenwerking met GIANT’s professionele enduro rijders.

GIANT Fathom

Trail-tuned ontwerp

Uitgebalanceerde geometrie met een zitbuishoek van 75 graden geeft de rijder een krachtige trappositie op de beklimmingen, terwijl een balhoofdhoek van 66 graden het vertrouwen en de controle op technische afdalingen vergroot.

Balans en stabiliteit

Lichtgewicht ALUXX SL aluminium hardtail frame zorgt voor optimale wendbaarheid en snelle acceleratie en helpt rijders te klimmen en bochten te maken met efficiëntie en snelheid.

Soepele controle

Giant Crest 34 verende voorvork met 130 mm veerweg absorbeert wortels, rotsen en geulen. Gripvaste banden met een hoog volume zorgen voor meer grip op ruig terrein. En met een dropper zadelpen met bedieningshendel op het stuur kun je de zadelhoogte direct aanpassen voor een zelfverzekerde rijpositie op wisselend terrein.

Kom langs en maak een testrit met de GIANT Fathom!