GIANT XTC Advanced 29

Responsieve rijkwaliteit en maximale efficiëntie op snelle, flowy singletracks. De XTC Advanced 29 lichtgewicht carbon hardtail is een geweldige keuze voor XC-wedstrijden of bloedsnelle XC ritten.

Met zijn grote diameter 29 inch wielen en lichtgewicht Advanced-grade composite frame, vliegt deze snelle hardtail over XC-terrein. De frameset is ontworpen voor een 100mm vork, handgemaakt met een specifiek composiet layup schema afhankelijk van de framemaat. Dit creëert een optimale stijfheid-gewicht verhouding met precies de juiste hoeveelheid verticale flexibiliteit. Het frame heeft een bredere Boost naafspacing, wat de stijfheid van de wielen verbetert en ruimte biedt voor grotere banden, plus een groot aantal andere eigenschappen waarmee je de prestaties op XC-terrein kunt afstemmen.

GIANT XTC Advanced 29

GIANT XTC Advanced 29

Lichtgewicht en responsief

Het handgebouwde Advanced-grade composite frame die XC-wedstrijdrijders en fanatieke mountainbikers een competitief voordeel geeft tijdens het klimmen, accelereren en sprinten.

XC-efficiëntie

Het frame heeft een hoge stijfheid/gewichtsverhouding en dat vertaalt zich naar een hoge trapefficiëntie en nauwkeurig stuurgedrag op de trails.

Aangepaste compliance

Elke framemaat heeft een specifiek afgestemde mate van compliance. Door gebruik te maken van maat specifieke carbon layup-schema’s wordt een optimale verticale flexibiliteit gecreëerd waardoor schokken en trillingen optimaal worden geabsorbeerd.

Kom langs en maak een testrit met de GIANT XTC Advanced 29