GIANT ENTOUR E+

Verkrijgbaar vanaf € 2249,-

Fiets door de stad met comfort, gemak en stijl. Rijd naar je werk, de boodschappen halen of ga er gewoon op uit om een mooie tocht maken. Langdurige ondersteuning en Smart Assist-technologie maken de nieuwe GIANT Entour E+ onweerstaanbaar.

GIANT ENTOUR E+
GIANT ENTOUR E+

Slimme ondersteuning

Dankzij de slimme ondersteuningstechnologie biedt deze elektrische fiets jou precies de juiste hoeveelheid kracht om je comfortabel te laten rijden.

Comfort

Het frame van de Entour E+ heeft een lage instap waardoor je gemakkelijk kunt op- en afstappen.

GIANT Entour E+ met SyncDrive Core motor

300% ondersteuning: De instelbare SyncDrive Core motor kan tot maximaal 300% ondersteuning bieden. Je kunt zelf de hoeveelheid kracht instellen die past bij jouw rijstijl!

GIANT Entour E+ syncdrive motor

Persoonlijke accukeuze

Door de persoonlijke accukeuze kun je de Entour E+ helemaal afstemmen op jouw wensen. Afhankelijk van je gebruik kun je kiezen voor een 300Wh, 400Wh, of 500Wh accu. De 300Wh accu is standaard inbegrepen.

Welke actieradius kan ik verwachten?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de E-bike en de toestand van de accu.

Actieradius Giant ENTOUR E+

ENERGYPAK 300 ENERGYPAK 400 ENERGYPAK 500
Actieradius ideaal 120 km 150 km 180 km
Actieradius goed 80 km 105 km 125 km
Actieradius zwaar 47 km 55 km 65 km

Kom langs en maak een testrit met de GIANT Entour E+!