GIANT Defy Advanced

Kies de langere route. Beklim hogere bergen. Deze soepel rijdende endurance-racefiets is speciaal gebouwd om alle soorten wegen te overwinnen.

De Defy Advanced is met de hand gemaakt van Advanced-grade composietmateriaal en heeft een specifieke carbon layup voor een efficiënte, high-performance rijkwaliteit waarmee je nieuwe grenzen van uithoudingsvermogen kunt verleggen. De D-Fuse zadelpen en stuursysteem helpen ook de trillingen op de weg te verminderen, wat bijdraagt aan zijn soepele, comfortabele gevoel op de weg. Een tubeless Giant-wielsysteem en banden verhogen de snelheid en efficiëntie met een verminderd risico op lekrijden. En voor extra controle heeft hij geïntegreerde schijfremmen met flat-mount schijfremlipjes en 12mm steekassen.

Defy Advanced 2

Ingebouwd comfort

Het Advanced Composite frame is speciaal ontwikkeld voor endurance-racegebruik en zorgt voor een soepeler rijgedrag en minder vermoeidheid op lange ritten. De D-Fuse zadelpen en het stuursysteem werken naadloos samen met het frame en absorberen schokken en trillingen afkomstig van het wegdek.

Totale controle

Naadloze integratie van schijfremmen met flat-mounts en 12 mm steekassen in voor- en achterwiel produceren een consistente remkracht. Dat zorgt voor meer controle, zelfs bij slecht weer en op ruwe wegen.

Veelzijdigheid

De endurance road-geometrie, extra ruimte voor bredere banden (tot maximaal 35c) en schijfremintegratie garanderen dat je uitstekend vooruitkomt op diverse soorten wegdek en bij uiteenlopende omstandigheden. Glad asfalt, ruwe binnenwegen of hoge bergpassen zijn geen enkel probleem voor deze fiets.

Kom langs en maak een testrit met de GIANT Defy Advanced