GIANT GRANDTOUR E+ 

Verkrijgbaar vanaf € 2499,-

Ontdek Giant’s meest comfortabele e-bike: de GRANDTOUR E+. Perfect voor een lange fietstocht in het weekend, maar ook ideaal voor een snelle boodschap. Deze Giant GRANDTOUR E+ is bovendien een hele verschijning, door het mooi gevormde aluminium frame en luxe details, zoals een overzichtelijk display met uitgebreide functionaliteit, geïntegreerde dagrijverlichting en hoogwaardige verstelbare stuurpen.

Extra comfortabel, extra veilig

  • Door de extra lage instap
  • Comfortabele zitpositie
  • Voorvork- en zadelpenvering

5 ondersteuningsstanden en Smart Assist

Met vijf ondersteuningsstanden ben je altijd verzekerd van de juiste mate van ondersteuning. Naast deze vijf handmatige standen biedt de SyncDrive Core motor automatische ondersteuning. Met Smart Assist is het aanpassen van de ondersteuning niet nodig: de motor past dit automatisch aan op basis van zes sensoren die in de motor verwerkt zitten.

Giant Grandtour syncdrive

Persoonlijke accukeuze

Door de persoonlijke accukeuze kun je de GrandTour E+ helemaal afstemmen op jouw wensen. Afhankelijk van je gebruik kun je kiezen voor een 300Wh, 400Wh, of 500Wh accu. De 300Wh accu is standaard inbegrepen.

Welke actieradius kan ik verwachten?

Het bereik met een enkele acculading kan sterk variëren, afhankelijk van de omstandigheden, zoals het gecombineerde gewicht van de berijder en de lading, luchtweerstand, bandenspanning en loopvlakprofiel, veranderingen in terrein en hoogte; weg- of trailoppervlak, buitentemperatuur, onderhoud van de E-bike en de toestand van de accu.

Actieradius Giant GRANDTOUR E+

ENERGYPAK 300 ENERGYPAK 400 ENERGYPAK 500
Actieradius ideaal 120 km 150 km 180 km
Actieradius goed 80 km 105 km 125 km
Actieradius zwaar 47 km 55 km 65 km

Kom langs en maak een testrit met de Giant GRANDTOUR E+!