GIANT CONTEND SL 1 DISC

De perfecte combinatie van vertrouwen en capaciteiten. De Giant Contend SL Disc is jouw toegangskaartje tot lange ritten, hogere snelheden en meer plezier dan je ooit voor mogelijk hield. Deze fiets helpt je om je race-avonturen naar een hoger niveau te tillen.

De Contend SL Disc heeft lichtgewicht ALUXX SL aluminium frametechnologie en biedt een vertrouwd rijgevoel. Door het lage gewicht, het comfort en de uitgebalanceerde rijkwaliteiten is het een ideale keuze voor een groot aantal wielerenthousiasten. De naadloze integratie van schijfremmen geeft je meer controle, ongeacht de weersomstandigheden of het wegdek waarop je rijdt. Er is genoeg ruimte in het frame en de vork om banden tot een breedte van 28c te monteren. De innovatieve D-Fuse composite zadelpen vermindert de trillingen afkomstig van het wegdek waardoor het rijgedrag soepeler en efficiënter wordt.

GIANT CONTEND SL 1 DISC
Bekijk op website van Giant

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
GIANT CONTEND SL 1 DISC

Uitgebalanceerde racegeometrie:

Frame is speciaal ontwikkeld voor een uitgebalanceerd, allround rijgevoel waarbij een vertrouwenwekkende zitpositie wordt gecombineerd met een wendbaar stuurgedrag en een snelle acceleratie.

Soepele rijkwaliteiten:

Innovatief D-Fuse composite zadelpen-ontwerp vermindert trillingen en schokken van het wegdek voor een soepeler, comfortabeler rijgedrag waarbij vermoeidheid wordt geminimaliseerd.

Totale controle:

Naadloze integratie van schijfremmen met flat-mounts en 12 mm steekassen in voor- en achterwiel produceren een consistente remkracht. Dat zorgt voor meer controle, vooral bij slecht weer en op ruwe wegen.

Maten XS, S, M, M/L, L, XL
Kleuren Gray Green / White / Neon Red
Frame ALUXX SL-Grade Aluminium
Voorvork hybrid composite, OverDrive steerer, disc
Demper N/A
Stuur Giant Connect
Stuurpen Giant Connect
Zadelpen Giant D-Fuse composite
Zadel Contact (forward)
Pedalen N/A
Shifters Shimano 105
Voorderailleur Shimano 105
Achterderailleur Shimano 105
Remmen Giant Conduct SL
Remhendels Shimano 105
Cassette Shimano 105, 11×34
Ketting KMC X11EL-1
Crankset FC-RS510, 34/50
Bottom Bracket Shimano Press Fit
Velgen Giant P-R2 Disc wheelset
Naven Giant P-R2 Disc wheelset
Spaken Giant P-R2 Disc wheelset
Banden Giant Gavia AC 2 Tubeless, 700×28, folding
Gewicht 9,8 kg
Kom langs en maak een testrit!