GIANT TCR Advanced Disc 2

Trainen, koersen, tot het uiterste gaan. Of je nu een aanval plaatst of tot het gaatje gaat om persoonlijk records te verbeteren, de TCR Advanced Disc 2 is er geknipt voor.

Opnieuw ontworpen met bijgewerkte aerodynamische buisvormgeving in de balhoofdbuis, onderbuis en vork, plus extra speling voor banden met een grotere diameter, deze allrounder levert uitstekende efficiëntie op de weg. De Variant-zadelpen voegt net genoeg flexibiliteit toe om hem een gebalanceerd, race-afgestemd gevoel op de weg te geven. En met zijn geïntegreerde schijfremtechnologie is het een racemachine voor alle omstandigheden.

TCR Advanced Disc 2TCR Advanced Disc 2

Ongekende efficiëntie

Met een perfecte verhouding tussen stijfheid en gewicht en aangepaste, aerodynamische buisvormen is deze frameset ontwikkeld voor wielrenners en fietsers die superieure klimeigenschappen, aerodynamische efficiëntie en stijfheid voor sprints in wedstrijden verlangen.

Geavanceerde aerodynamica

Hierin zit het grootste kwantificeerbare voordeel van de TCR zit in vergelijking met voorgaande modellen. Elke buisvorm is geanalyseerd, ontwikkeld en getest om er zeker van te zijn dat het definitieve ontwerp aanzienlijk minder luchtweerstand oplevert bij uiteenlopende windhoeken. Het resultaat is een TCR die in sprints en bij solo-inspanningen sneller is dan ooit tevoren.

Volledige controle

Geïntegreerde schijfremmen zorgen voor soepele, krachtige en gedoseerde remkracht voor extra controle onder wisselende weers- en wegomstandigheden. Flat mounts en nieuwe steekassen verhogen de stijfheid en verbeteren de algehele handling, terwijl extra ruimte in het frame en de vork het mogelijk maakt om met bredere banden te rijden tot 32 millimeter.

Kom langs en maak een testrit met de GIANT TCR Advanced Disc 2!