Riese Muller e-bike

Bent u op zoek naar een Riese & Muller e-bike? Kom langs bij Van Helden Tweewielers in Giessen en ontdek de collectie. Onze professionals voorzien u graag van deskundig advies.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Een Riese & Muller e-bike: voor jong en oud

Achter elke fiets van Riese & Muller zit een doordacht concept. Er wordt continu gewerkt aan de optimalisatie van fietsen, nieuwe innovaties en het experimenteren van nieuwe concepten. Een e-bike van Riese & Muller zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar hebben ook een speciaal uiterlijk. De elektrische fietsen hebben een strakke en moderne uitstraling waarmee jong tot oud graag gezien wilt worden!

High speed e-bikes van Riese & Muller

Bij Van Helden Tweewielers kunt u niet alleen terecht voor de gewone elektrische fiets, die trapondersteuning biedt tot 25 kilometer per uur, maar ook voor de zogenaamde ‘high speed e-bikes’. Deze fietsen bieden trapondersteuning tot 45 kilometer per uur en ook in de high speed e-bikes komen design en functionaliteit samen.

Ervaar de functionaliteit

De fietsen van Riese & Muller zijn erg geavanceerd en voorzien van de laatste technieken. Wilt u wel eens ervaren hoe een e-bike van Riese & Muller fietst? Kom dan langs in Giessen en ervaar het zelf. Onze experts stellen de fiets op maat af zodat u een proefrit kunt maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen door te bellen naar 0183-443527.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route