Gazelle Bloom C7 HMS

Verkrijgbaar vanaf € 2799

Het liefst wil je een fiets voor het leven, toch? De Gazelle Bloom C7 HMS is een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en super comfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Deze Bloom is een echte Gazelle: markant design, veilig en elektrisch ondersteund!

Gazelle Bloom C7 HMS light oliveGazelle Bloom C7 HMS mallard blue
  • Stoere transportfiets, elektrische familiefiets en lifestyle bike in één
  • Volmaakte balans van design en rijkwaliteit: met of zonder kinderzitjes
  • Het MIK dragersysteem biedt voor en achter talloze individualiseringsmogelijkheden
  • Extra ruimte tussen stuur en zadel
  • Maximaal toelaatbaar gewicht tot wel 170 kg

Stoere familiefiets

Onder alle denkbare omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel rijden. Dát is waar de Gazelle Bloom HMS voor staat. Op deze stoere elektrische familiefiets maak je alleen, met boodschappen of met één of twee kinderen je rondjes. Je kunt er overal mee voor de dag komen. De Bloom HMS is naast comfortabel ook veilig.

Extra lange wielbasis

De Bloom HMS heeft een extra lange wielbasis. Dit resulteert in meer ruimte tussen het zadel en stuur. In combinatie met de lage instap maakt dat het op- en afstappen buitengewoon gemakkelijk. Zo kun je heel eenvoudig en veilig een kleintje meenemen in het kinderzitje.

Gazelle Bloom C7 HMS light olive kinderzitje
Gazelle Bloom C7 HMS schijfremmen

Hydraulische schijfremmen

De hydraulische schijfremmen bieden vele voordelen. Je bent bijvoorbeeld verzekerd van uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden. Dus ook als je in de regen of op een modderige weg moet remmen, sta je snel stil. De bediening is licht en de remkracht is prima te doseren dankzij de werking op oliedruk. Bijkomend voordeel van hydraulische schijfremmen is dat de velg niet slijt.

Shimano STEPS E-5000 (40Nm)

De Shimano E5000 motor is een hele lichte (2,5 kg) en stille motor. De motor is uitstekend geschikt voor in en om de stad. Prima geschikt dus voor woon-werk verkeer of je dagelijkse boodschappen. Daarnaast gebruikt deze ook nog eens bijzonder weinig energie!

Zoekt u een nog krachtigere family fiets? Kijk dan eens naar de Gazelle Bloom C380 HMS met 60Nm motor.

Gazelle Bloom C7 HMS Shimano Steps E-5000

Welke accu past bij jouw behoeften?

Bij deze Gazelle Bloom C7 HMS met Shimano Steps E-5000 motor heb je de keuze uit twee verschillende accu’s, met een maximale actieradius tot wel 180 km!

Goud (standaard) Diamant
418 Wh 630 Wh
120 km 180 km
11,6 Ah 17,5 Ah
120 km 180 km
70 km 115 km
50 km 85 km

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Bloom C7 HMS!