Gazelle Makki Load

Verkrijgbaar vanaf € 4999

Gazelle’s elektrische bakfiets. De Makki is ontworpen met hulp van ouders en kinderen, het is de ultieme familiefiets! De Makki is een elektrische bakfiets waar jij én je (klein)kinderen elke rit weer van genieten. Veilig en comfortabel, voor jou en je kids!

Gazelle Makki

Veilige hoge bak

De hoge bak beschermt kinderen optimaal. Door het opstapje en de lage instap kunnen ze er zelf makkelijk in en uit kunnen klimmen. De bak is gemaakt van stootvast EPP-kunststof en geeft de Makki een duurzaam karakter.

Innovatieve standaard

Met een simpele voetbeweging klapt de standaard van de Makki in. Ook als de bak is volgepakt, gaat dat eenvoudig. Kom je even later op de plaats van bestemming aan, dan valt de standaard eenvoudig terug uit te klappen. Dankzij de dubbele poot biedt hij veel stabiliteit.

Accessoires Gazelle Makki

Gazelle biedt bij de Makki diverse handige accessoires aan. De voorbankset, de autostoeladapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat alles en iedereen mee kan. Hij is tevens uit te rusten met een regenhuif en afdekhoes om inzittenden en/of spullen in de bak te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Welke accu past bij jouw behoeften?

De Bosch Performance Line geeft alles wat je fietsenhart begeert. Vloeiende en krachtige ondersteuning die je nooit in de steek zal laten. Met 65 Nm koppel kun jij elk terrein aan.

Je hebt bij de Gazelle Makki bakfiets de keuze uit twee verschillende accu’s, met een maximale actieradius tot 105 km!

Goud (standaard) Diamant
400 Wh 500 Wh
11,1 Ah 13,8 Ah
85 km 105 km
50 km 65 km
40 km 50 km
30 km 40 km

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Makki Load!

Gazelle Makki bakfiets