Gazelle Grenoble HMB

Deze alleskunner met Bosch active line plus middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel als vlak als op heuvelachtig terrein.

  • Lage instap
  • Accu geintegreerd in frame
  • Extra krachtige en zeer stille Bosch middenmotor
  • Lichtgewicht verende voorvork en zadelpen voor optimaal comfort
  • Brede banden voor optimaal comfort
  • Geïntegreerde verlichting met zeer heldere lichtstraal om nog beter te zien en gezien te worden

Opvallende verlichting

Deze fiets is voorzien van de innovatieve Fendervision; krachtige 40lux LED verlichting*. Geïntegreerd in het spatbord is de verlichting aan beide zijkanten extra goed zichtbaar doordat het licht aan beide zijden over een lengte van vijf centimeter schijnt. Niet alleen ziet het goed uit, het draagt uiteraard bij aan de veiligheid op de weg.

Bosch Active Line Plus

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Met een koppel van 50 Nm ondersteunt hij niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein.

Welke accu past bij jou?

Bij een Gazelle elektrische fiets met Bosch middenmotor heb je keuze uit drie verschillende accu’s: zilver, goud en platina.

Kom langs en maak een testrit!