Gazelle Bloom C380 HMS

Verkrijgbaar vanaf € 2999

Het liefst wil je een fiets voor het leven, toch? De Gazelle Bloom C380 HMS is een stoere familiefiets, waarmee je onder alle omstandigheden moeiteloos en super comfortabel kunt rijden: alleen, met alle boodschappen en een of twee kinderen. Een fiets waarmee je overal voor de dag kunt komen. Deze Bloom is een echte Gazelle: markant design, veilig en elektrisch ondersteund!

Gazelle Bloom C380 HMSGazelle Bloom C380 HMS
  • Stoere transportfiets, elektrische familiefiets en lifestyle bike in één
  • Volmaakte balans van design en rijkwaliteit: met of zonder kinderzitjes
  • Het MIK dragersysteem biedt voor en achter talloze individualiseringsmogelijkheden
  • Extra ruimte tussen stuur en zadel
  • Maximaal toelaatbaar gewicht tot wel 170 kg

Gazelle Bloom C380 HMS: Stoere familiefiets

Onder alle denkbare omstandigheden moeiteloos en supercomfortabel rijden. Dát is waar de Gazelle Bloom voor staat. Op deze stoere elektrische familiefiets maak je alleen, met boodschappen of met één of twee kinderen je rondjes. Je kunt er overal mee voor de dag komen. Deze Bloom e-bike is naast comfortabel ook veilig.

Extra lange wielbasis

Deze Gazelle Bloom heeft een extra lange wielbasis. Dit resulteert in meer ruimte tussen het zadel en stuur. In combinatie met de lage instap maakt dat het op- en afstappen buitengewoon gemakkelijk. Zo kun je heel eenvoudig en veilig een kleintje meenemen in het kinderzitje.

Gazelle Bloom C7 HMS light olive kinderzitje
Gazelle Bloom C7 HMS schijfremmen

Hydraulische schijfremmen

De hydraulische schijfremmen van deze Gazelle Bloom bieden vele voordelen. Je bent bijvoorbeeld verzekerd van uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden. Dus ook als je in de regen of op een modderige weg moet remmen, sta je snel stil. De bediening is licht en de remkracht is prima te doseren dankzij de werking op oliedruk. Bijkomend voordeel van hydraulische schijfremmen is dat de velg niet slijt.

Shimano STEPS E6100 (60 Nm)

De Shimano E6100 motor is een erg veelzijdige motor die je in elk terrein kunt gebruiken. Met 60 Nm koppel kom je zowel op het vlakke als in de heuvel goed vooruit. Daarnaast is deze motor met 2,88 kilo ook nog eens erg licht.

Gazelle Bloom C7 HMS Shimano Steps E-5000

Welke accu past bij jouw behoeften?

Bij deze Gazelle Bloom C380 HMS met Shimano Steps E-6100 motor heb je de keuze uit twee verschillende accu’s, met een maximale actieradius tot 160 km!

Goud (standaard) Diamant
418 Wh 630 Wh
110 km 160 km
11,6 Ah 17,5 Ah
110 km 160 km
65 km 105 km
45 km 75 km

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Bloom C380 HMS!