Cortina E-U4 Transport Family

Verkrijgbaar vanaf € 2349,-

Je sjouwt wat af met je kids, dus jij verdient gewoon een handige en mooie fiets! De Cortina E-U4 Family is voorzien van alle belangrijke eigenschappen van een family bike. Deze stoere elektrische familiefiets maakt het meenemen van je kleintjes en de dagelijkse boodschappen leuker én makkelijker.

Cortina E-U4 Transport Family

Praktische family fiets

  • Vernieuwd stuurslot
  • Stevige dubbele standaard
  • Meer ruimte tussen zadel en stuur zodat je veilig op- en af kunt stappen
  • Extra sterk en verlaagd frame

Verlengd frame

Ook voor de papa’s en de mama’s is er aan een stukje extra comfort gedacht. Door het verlengde frame van deze E-U4 Transport Family is er meer ruimte tussen het zadel en het stuur gecreëerd. Dat maakt het op- en afstappen een stuk handiger en veiliger!

Ontworpen om veel mee te nemen

Als ouder neem je vaak heel wat spullen mee op de fiets en je vervoert je kinderen ermee. Gewone fietsen hebben vaak een draagkracht van zo’n 120 kilo. De family fietsen van Cortina hebben een draagkracht van 170 kilo, waardoor je met een gerust hart alles mee kunt nemen.

Cortina E-U4 Transport Family met Bafang M300-middenmotor

Het Bafang M300-systeem is geschikt voor allerlei soorten terreinen, of je nu een kort stukje of een lange rit fietst! De ondersteuning van de Bafang M300 is zeer merkbaar aanwezig, waardoor het heel comfortabeler e-biken is met dit systeem. Deze Cortina E-U4 Transport Family is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle verschijning dankzij de mooie details op het frame, de contrasterende banden en de stoere voordrager.

Kom langs voor een proefrit met de Cortina E-U4 Transport Family!

Cortina E-U4 Transport Family