Cortina transportfiets

Voor een Cortina transportfiets en stadsfiets bent u bij Van Helden Tweewielers op de goede plek. Bij Cortina is fietsen een lifestyle. Dat ziet u terug in alle modellen! Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van Cortina damesfietsen met stadsfietsen, transportfietsen en hybride fietsen. Met wat voor model u ook op pad gaat: u gaat altijd stijlvol over straat met de damesfietsen van Cortina. Komt u een proefrit maken op een Cortina stadsfiets of transportfiets?

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Stijlvol over straat met een Cortina transportfiets of stadsfiets

De Cortina transportfiets heeft een unieke, hippe en stoere uitstraling die zeker past bij uw levensstijl! Deze transportfiets is voorzien van een stevige voordrager die u kunt uitbreiden met een krat of mandje én u kunt eenvoudig een extra tas meenemen op de voordrager. De Cortina transportfiets is zeer geschikt om dagelijks mee naar school te fietsen, maar door de comfortabele fietshouding is hij ook ideaal om te gebruiken op andere momenten.

Het lifestyle segment

Met een Cortina fiets komt u niet alleen van A naar B, maar wordt u op straat ook graag gezien. ‘Fietsen is fashion’ is het slogan van Cortina. Het merk ziet de fiets niet alleen als een praktisch vervoermiddel, maar ziet ook de behoefte van de consument om een aantrekkelijke fiets te kopen die past bij hun levensstijl.

Zeer uitgebreid en divers assortiment

Het Cortina assortiment is zeer uitgebreid en divers. Cortina heeft gedacht aan alle leeftijden, interesses en stijlen. Heeft u interesse in een Cortina transportfiets of stadsfiets? Loop dan eens binnen bij Van Helden Tweewielers in Giessen of bekijk de collectie online om kijken wat het beste bij u past. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen door te bellen naar 0183-443527.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route