Cortina E-Common Family

Verkrijgbaar vanaf € 2499,-

Één fiets voor papa en voor mama: is dat even handig! De family fietsen van Cortina voldoen aan al je wensen voor het vervoeren van kids en bagage.

Je herkent het vast: je handen vol met boodschappen, de kids rennen rondom je en je ziet nu al op tegen de terugweg. Hoe kom je ooit thuis met zoveel boodschappen én met de kinderen op de fiets? Gelukkig is er een fiets gemaakt waar overal aan is gedacht: de Cortina E-Common Family. Een elektrische family fiets waarmee jij zonder zorgen kunt genieten van gezellige fietsritjes met je gezin!

Cortina E-Common FamilyCortina E-Common Family
Cortina E-Common Family met kinderzitje

Veiligheid voorop

Je hebt je fiets volgeladen met boodschappen, schooltassen en je kids zijn ook mee. Toch is parkeren een fluitje van je cent! Door de stabiele middenstandaard zet je overal je fiets zonder problemen neer. En dat stuur dat steeds omklapt als je je kind in het voorzitje zet? Dat is verleden tijd met het handige stuurslot. Alles om veilig op- en af te kunnen stappen.

Comfort voor papa en mama

Weinig ruimte met op- en afstappen als er een kinderzitje voorop de fiets zit? Onze family fietsen hebben een verlengd frame, waardoor je meer ruimte tussen het zadel en het stuur hebt dan bij een normale fiets. Dat fietst een stuk comfortabeler! Over comfortabel gesproken: door de fijne middenmotor fiets je hele afstanden zonder moeite.

Cortina E-Common Family met Bafang M420-middenmotor

De Cortina E-Common Family is uitgerust met een sterke Bafang M420 middenmotor, die de fiets geschikt maakt voor allerlei ritten en terreinen. De E-Common Family heeft een luxe display en is mede dankzij de Nexus 7-speed versnellingen een ideale allround familiefiets.

Kom langs voor een proefrit met de Cortina E-Common Family!