Cortina E-U4 Transport

Verkrijgbaar vanaf € 2399,-

Fan van denim? Dan is de Cortina E-U4 Transport de perfecte transport e-bike voor jou! Met een robuuste canvas kettingkast, leren tag op de zadelbuis, een denim reliëf op het zadel en speciaal ontwikkelde Cortina banden die mooi afsteken bij de donkere denim look van de fiets! Los van de mooie looks is deze fiets uiteraard ook voorzien van alle functionele extra’s zoals een stuurslot en dubbele standaard.

Cortina-E-U4 Denim

Denim is tijdloos en verkrijgbaar in vele kleurnuances – zo ook de elektrische transportfiets, de E-U4 Transport Denim. Ben jij een denim-lover, of wil je een e-bike die overal goed bij past, dan is dit de perfecte fiets voor jou! De denim-look van de fiets wordt compleet gemaakt door de donkere velgen, banden, handvatten en zadel en door de blauwe stickers en is verkrijgbaar in de framehoogtes 50 en 57 centimeter.

Cortina Ecomo Display

De e-bikes met het Ecomo-systeem hebben een uitgebreid display waarop onder andere de snelheid/dagafstand/totale afstand te zien is. De display heeft 15 ondersteuningstanden, loophulp en de verlichting is te bedienen.

CORTINA E-U4 TRANSPORT MET BAFANG M300

Jongeren stappen steeds meer op de e-bike en ook daar neemt de vraag naar een middenmotor toe. Cortina presenteert dan ook in haar 2019-collectie de nieuwe Cortina E-U4 Transport met Bafang M300. Deze krachtige e-bike met middenmotor fietst heel natuurlijk, is betaalbaar en ideaal voor langere afstanden en zelfs heuvelachtig gebied.

De Cortina E-U4 Transport met Bafang M300 is niet alleen een technisch hoogstandje, maar is dankzij de mooie details op het frame, de stoere voordrager en de contrasterende banden ook een stijlvolle verschijning. De middenmotor is nauwelijks zichtbaar achter de kettingkast.

Cortina Amsterdam Koplamp

In het donker wil je goed gezien worden, daarom heeft de waterdichte Cortina Amsterdam koplamp maar liefst 18 lux en 40 lumen lichtopbrengst. Dat is al snel 4x meer dan elke andere transportfiets! De Amsterdam is door de consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop!

Cortina Canberra Buitenband

Cortina Canberra banden zijn superveilig en hebben een breakerlaag, extra veel grip en zijn geschikt voor alle weertypen.

Cortina stuurslot

Voor extra stabiliteit bij het stallen van je fiets draai je eenvoudig het stuur op slot met het stuurslot.

Kom langs en maak een testrit met de Cortina E-U4 Transport!