Cortina E-U4 Transport

Verkrijgbaar vanaf € 2399,-

Met de E-U4 Transport gaat je schooltas gemakkelijk mee op de fiets. Ook een zware boodschappentas is geen probleem met deze Cortina! Dankzij de elektrische ondersteuning fiets jij comfortabel, zelfs met zware belading.

De klassieke Cortina, maar dan elektrisch!

Ondertussen vind je de Cortina transportfietsen overal wel terug. De U4 Transport is de razend populaire transportfiets waarmee Cortina bekend geworden is! En dat is niet voor niks: met deze fijne transportfietsen kies je altijd voor een trouwe tweewieler die uitermate geschikt is voor je dagelijkse fietsritjes. Met de elektrische variant fiets jij nét dat stukje verder!

Cortina E-U4 Transport Bosch Active LineCortina E-U4 Transport Bosch Active Line

Met handige voordrager

Transportfietsen zijn gemaakt om, de naam zegt het al, makkelijk spullen mee te kunnen nemen! Dankzij de handige voordrager op de Cortina (E-)U4 fietsen is dit dan ook geen enkel probleem. De voordrager is tevens te voorzien van een handige transportkrat. Wij hebben een ruim assortiment aan kratten beschikbaar in onze winkel. Ga jij voor een onderhoudsarme kunststof krat, of die retro houten krat?

Cortine E-U4 Transport voordrager met krat

Bosch Purion display

Design ontmoet functionaliteit: De Purion is de minimalistische boordcomputer voor iedereen die op het fietsstuur een nette uitstraling wil. Tijdens het rijden krijg je met een klik van de duim alle belangrijke informatie te zien en houd jij beide handen aan het stuur. Wel zo veilig.

Cortine E-U4 Transport Bosch Purion display

Cortina E-U4 Transport met Bosch Active Line (Plus) motor

De E-U4 Transport is uitgerust met het krachtige en vertrouwde Active Line-systeem van Bosch. Niet alleen perfect om de stad te ontdekken, maar ook ideaal voor de weekendtochtjes buiten de stad. Het robuuste karakter van deze middenmotor past perfect bij het robuuste design van deze e-bike.

Wil je toch graag wat meer power? Deze Cortina is ook verkrijgbaar met de Bosch Active Line plus middenmotor. Deze beschikt over een motorkracht van 40Nm, bij de reguliere Active Line bedraagt dit 40 Nm. Twijfel je over welke motor je nodig hebt? Wij adviseren je graag.

Cortine E-U4 Transport Bosch active line motor

Kom langs en maak een testrit met de Cortina E-U4 Transport!