Cortina Brandspot

Van Helden Tweewielers behoort tot een van de Cortina dealers in Nederland en heeft een Cortina Brandspot. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Met de fietsmodellen van Cortina wilt u zeker gezien worden.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Ontdek Cortina Brandspot bij een van de betere Cortina dealers in Nederland

Cortina lanceerde in maart 2015 een compleet nieuw winkelconcept: de Cortina Brandspot! In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Cortina dealers, hebben de gehele Cortina-collectie in de winkel staan. Hiervoor wordt een exclusief beschikbaar gesteld gedeelte van de winkel compleet ingericht waar u de Cortina-collectie kunt bewonderen.

Het belangrijkste doel van de Cortina Brandspot

Met het project 'Cortina Brandspot' probeert Kruitbosch door een compleet nieuwe inrichting en huisstijl het Cortina-verhaal op de juiste manier over te brengen op de consument. Het belangrijkste doel van de Cortina Brandspot is dan ook het creëren van een fysiek platform voor de juiste Cortina-beleving. Met een grote passie voor het merk mag Van Helden Tweewielers zich benoemen tot een van de Cortina dealers.

Kom uw droomfiets in het echt bewonderen

Cortina fietsen zijn hip en trendy en passen altijd bij uw persoonlijke smaak. Of u nu een transportfiets, moederfiets of stadsfiets zoekt, Cortina heeft het. Wilt u uw droomfiets in het echt bewonderen en een proefrit maken? Kom dan eens langs bij Van Helden Tweewielers in Giessen. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar 0183-443527. Wij staan u graag te woord.