Thule fietsdragers

Bent u op zoek naar een Thule fietsendrager? Alle dragers, onderdelen en accessoires van Thule kunt u vinden bij Van Helden Tweewielers in Giessen.

Thule fietsendrager: de perfecte fietsendrager voor uw auto

Met een fietsendrager van Thule neemt u uw fietsen overal mee naar toe: snel, gemakkelijk en veilig. U heeft de mogelijkheid om te gaan fietsen op verre wegen of op ruige terreinen ver van huis. Een fietsendrager van Thule wordt gemonteerd op uw autodak, trekhaak of kofferbak. Heeft u een dakdrager? Dan kan een fietsendrager voor op het dak de eenvoudigste oplossing zijn, maar een drager voor op de trekhaak is vaak makkelijker te laden en te lossen én is geschikt voor zwaardere fietsen.

Thule weet wat u wilt

Thule is wereldleider op het gebied van fietsendragers voor auto’s en weet wat u wilt. Onderstaande drie fietsendragers van Thule zijn altijd op voorraad in onze winkel. Bent u op zoek naar een andere drager van Thule? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht! Voor meer informatie over de fietsendragers die hieronder staan afgebeeld, klikt u op het Thule logo hiernaast. Heeft u een andere vraag over fietsendragers? Dan mag u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen.

Bel dan naar 0183-443527.

THULE VELOCOMPACT 925

Thules meest compacte en lichtgewicht fietsendrager voor dagelijks gebruik.

€ 399,00

THULE VELOSPACE 918

De veelzijdige fietsendrager voor alle soorten fietsen – van e-bikes en grote fietsen tot kleine kinderfietsen.

€ 519,00

THULE EASYFOLD XT 2

De volledig opvouwbare, compacte en makkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen.

€ 699,00