Riese & Müller Nevo3

De Nevo3. Super sportief. Super comfortabel.

De markante vormgeving met geïntegreerde accu en krachtige aandrijving maken de Nevo3 tot een echte alledaagse held. Deze bike overtuigt door een hoog rijcomfort en een comfortabele handling dankzij de lage instap. Ook langere ritten zijn dankzij de optionele DualBattery met tot wel 1.125 Wh geen enkel probleem. Dankzij het lage zwaartepunt is veilig rijgedrag gegarandeerd.

Geïntegreerde accu: kracht die van binnen komt.
Het krachtige vermogen in de vorm van een 500 Wh-accu is zo perfect geïntegreerd dat de accu op het eerste gezicht bijna niet te zien is. Het is mogelijk om de Nevo3 een accu upgrade te geven tot 625Wh en met een Dualbattery tot een ongelovelijke 1125Wh. Opladen kan direct op de fiets of na het verwijderen van de accu ook los aan de accu. Door de integratie in het frame is de accu tijdens het rijden beschermd tegen vocht en steenslag.

De krachtpatser van Bosch
De vierde generatie van de Performance Line CX is de krachtigste e-bikemotor die Bosch ooit heeft geproduceerd. Met een trapondersteuning tot 340%, een maximaal koppel van 85 Nm, een extreem sportief wegrijgedrag en de trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen/minuut zet hij volledig nieuwe standaarden. In vergelijking met het voorgaande model overtuigt hij door een hogere dynamiek, een nog lagere trapweerstand en een met 25 % verlaagd gewicht. Tegelijkertijd is hij bijna de helft kleiner, waardoor een bijzonder esthetische en onopvallende integratie mogelijk is.

Individuele uitrusting: kan vrijwel alles aan.
Dankzij de standaard bagagedrager met MIK-systeem kunt u manden en tassen snel en veilig bevestigen. Aanvullende bagage vervoert u met de in het frame geïntegreerde voordrager (met of zonder tas) eveneens veilig naar de eindbestemming. En als u vaak buiten de gebaande paden fietst, kiest u voor de Riese & Müller Nevo3 GX met all-terrain-banden, brede flat-pedalen en ergonomische bar end-handgrepen. Wie daarentegen een e-bike nodig heeft voor zwaardere belastingen tot 160 kg, kan het beste kiezen voor het optionele Heavy-Duty-Package.

Kom langs en maak een testrit met de Riese & Müller Nevo3!