Riese & Müller e-bike

Bent u op zoek naar een Riese & Müller e-bike? Van Helden Tweewielers uit Giessen heeft een uitgebreid assortiment met Riese & Müller e-bikes. Bij ons bent u verzekerd van een juist advies en uiteraard bent u welkom voor een proefrit. De volgende vier Riese & Müller modellen bieden we aan:

Charger Mixte Vario wit

Nevo GH Vario black

Modellen Riese & Müller e-bike

De Charger is leverbaar in drie uitvoeringen: Charger Vario, Supercharger Vario en Charger Mixte Vario. De Charger Vario is de ‘standaarduitvoering’, maar rijk uitgerust met alle opties. De Supercharger Vario heeft een tweede accu, die de e-bike extra geschikt maakt voor (lange) afstanden waar geen oplaadpunt aanwezig is. De Charger Mixte is een uitvoering met lage instap. De Nevo GH Vario heeft een lage instap en is een ideale toerfiets. Alle Riese & Müller e-bikes zijn ook leverbaar als high speed model, waarbij de fiets een snelheid van wel 45 km per uur kan bereiken.

Onverwoestbare e-bikes

Wat alle Riese & Müller e-bikes gemeen hebben? Ze zijn onverwoestbaar! Waar en wanneer u ook rijdt, de e-bike is klaar voor alle weersomstandigheden. Dankzij de verende zadelpen en voorvork voelt u niets van losliggende steentjes of hobbels. Naast kwaliteit geniet u met een Riese & Müller e-bike dus ook van comfort.

Nevo GH Vario black

Riese & Müller dealer Giessen

Dankzij de combi sport-display kunt u uw smartphone eenvoudig op de e-bike monteren. Zet uw navigatie aan, geniet van uw eigen muziek, ontvang live weerberichten en bel. Via de Bosch-bedieningseenheid bij het handvat is deze eenvoudig aan te sturen. Met het vouwslot van 90 cm en zeer betrouwbare scharnierfunctie kunt u de Riese & Müller e-bike op slot zetten en veilig achterlaten. Ook beschikken alle Riese & Müller e-bikes over een MIK-systeem van Basil. Hiermee kunt u eenvoudig accessoires, zoals manden en fietstassen, vastklikken. Alle accessoires zijn verkrijgbaar in onze winkel. We nodigen u vrijblijvend uit om alle voordelen van een Riese & Müller e-bike eens uit te zien en te testen in onze winkel in Giessen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Kom langs en maak een testrit!