GIANT Toughroad

De beste avonturen zijn degene die je op de proef stellen. Met de lichte en veelzijdige Toughroad ben je klaar voor de uitdaging, ongeacht het terrein.

De ToughRoad is snel, efficiënt en uiterst veelzijdig en is gemaakt om het avontuurlijke in jou naar boven te halen. Een lichtgewicht ALUXX SLR aluminium frame en soepele composietvork werken samen om met souplesse over hobbelige wegen en paden te rijden. Snel rollende 700c-wielen en tubeless banden zorgen voor een soepele, efficiënte rijkwaliteit. Geïntegreerde schijfremmen zorgen voor een soepele remkracht en controle op alle soorten terrein, onder alle weersomstandigheden. Het platte stuur en de meer rechtopstaande positie geven de rijder de controle op alle soorten terrein, en de innovatieve D-Fuse zadelpen vermindert schokken en trillingen op ruige wegen en paden.

Giant Toughroad

Lichtgewicht wendbaarheid

Het frame is gemaakt van ALUXX SLR, GIANT’s lichtste soort aluminium. De voorvork is van carbon.

Comfort en stabiliteit

De D-Fuse zadelpen en geoptimaliseerde geometrie brengen de rijder in een positie die een perfecte balans biedt tussen enerzijds efficiëntie en anderzijds vertrouwen op ruwe wegen, paden en trails.

Geïntegreerde dragerbevestigingen

Compatibel met voor- en achterdragers. Deze maken het gemakkelijk om spullen te vervoeren tijdens alledaagse ritten en langere tochten.

Kom langs en maak een testrit met de GIANT Toughroad!