Gazelle Ultimate HMB

Verkrijgbaar vanaf € 3699,-

De Gazelle Ultimate laat je optimaal genieten van jouw vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. De verende voorvork en brede banden geven optimaal comfort tijdens het fietsen. Met de krachtige hydraulische schijfremmen sta je direct stil.

Gazelle UltimateGazelle Ultimate

Bosch Performance Line (75Nm)

Deze e-bike met Bosch Performance Line motor geeft alles wat je fietsenhart begeert. Vloeiende en krachtige ondersteuning die je nooit in de steek zal laten. Met 75 Nm koppel kun jij elk terrein aan. Een echte aanrader voor de veeleisende fietser.

Dynamisch design

Het dynamische en eigentijdse design in combinatie met de integratie van onderdelen maken de Ultimate een opvallende en stijlvolle verschijning. Kabels zijn subtiel geïntegreerd in het balhoofd en je vergeet bijna dat het een e-bike is door de unieke integratie van de motor én accu.

Geïntegreerde accu

De Gazelle Ultimate is beschikbaar met een 500Wh of een 625Wh intube accu. De krachtige Bosch motoren zijn geïntegreerd in het middelpunt van de Ultimate, waardoor een perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate heerlijk stabiel.

Krachtige hydraulische schrijfremmen

Op een geavanceerde e-bike als de Ultimate wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen zijn dan ook onmisbaar, want die bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen en op natte wegen.

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Ultimate HMB!