Gazelle Esprit HFB

Verkrijgbaar vanaf € 1999,-

Met de Esprit zit jij de komende jaren goed. De geïntegreerde koplamp is praktisch onverwoestbaar en met de slimme verlichting zie jij alles en ziet iedereen jou! De brede banden maken je rit naar school of werk extra comfortabel. En met de krachtige motor ben je er nog sneller. Je maakt jouw Gazelle Esprit helemaal compleet met een praktische voordrager.

Gazelle Esprit HFB
Gazelle Esprit HFB denim blueGazelle Esprit HFB black

Esprit HFB

  • Lichtgewicht aluminium frame met stevige bagagedrager en geïntegreerde voorlamp
  • Stoere robuuste e-bike die tegen een stootje kan
  • Eigentijds design in matte look
  • Uit te breiden met een zwart metalen voordrager of stilistische bamboe variant
Gazelle Esprit HFB

De elektrische Esprit

Alles wat je van een degelijke e-bike mag verwachten, vind je terug bij de Esprit HFB. Hiermee rijd je lekker comfortabel en ben je altijd goed zichtbaar. Dit alles dankzij de slimme verlichting. Je kunt de fiets voor legio doeleinden gebruiken: bijvoorbeeld voor een ritje door het drukke stadsverkeer of voor de dagelijkse route naar school. Groot voordeel is dat de Esprit prima tegen een stootje kan.

Gazelle Esprit met stalen voordrager

Voordrager

Wil je een fiets waarop je veel spullen kunt meenemen? Dan zit je goed met een Esprit HFB. Deze is namelijk uit te breiden met een praktische voordrager. In dat geval verhuist de koplamp naar de voorzijde van de drager. Daardoor blijf je goed zichtbaar. Ga je voor een metalen voordrager of kies je voor een bamboe variant?

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Esprit HFB!

Gazelle Esprit HFB