Gazelle Chamonix HMS

Verkrijgbaar vanaf € 3299,-

De Gazelle Chamonix is de ideale fiets voor woon-werkverkeer én verder. Want met de Chamonix wil je er ook in het weekend op uit. Een comfortabele en dynamische elektrische fiets die is ontworpen zonder de sportieve look uit het oog te verliezen. Ook naar het onderhoud heb je geen omkijken meer, zo is de fiets zeer onderhoudsarm dankzij de Nexus 5 naafversnelling en geruisloze Gates riemaandrijving.

Chamonix HMS

De Gazelle Chamonix e-bike

  • Kabels mooi weggewerkt
  • Altijd de juiste zithouding dankzij unieke Switch stuurpen
  • Krachtige en goed te doseren schijfremmen
  • Nauwelijks onderhoud dankzij de Gates riemaandrijving
  • Altijd de juiste versnelling met de Nexus 5 naaf

Nooit meer accustress

De Chamonix HMS is uitgerust met de krachtige Shimano STEPS E6100. Deze middenmotor leent zich voor alle denkbare ritten die je met de Chamonix kunt maken. Omdat je met de Chamonix HMS waarschijnlijk ook gemiddeld langere afstanden aflegt, heb je de mogelijkheid een accu met een extra grote capaciteit van 630 Wh te kiezen. Die garandeert eindeloos fietsplezier.

Chamonix HMS
Chamonix HMS stuurpen

Verstelbare stuurpen

De verstelbare stuurpen zorgt altijd voor de juiste zithouding, wat de omstandigheden en gebruikswensen ook zijn. Wil je een wat sportievere of juist een comfortabelere zit op de Chamonix HMS? Binnen een paar tellen heb je de stuurpen naar eigen voorkeur ingesteld. De kabels aan de voorzijde van de Chamonix HMS zijn bovendien fraai weggewerkt.

Riemaandrijving

De riemaandrijving van Gates is hét perfecte alternatief voor de ketting. De techniek heeft amper onderhoud nodig. In tegenstelling tot de ketting hoef je hem bijvoorbeeld niet te smeren of waxen. Onderweg is de riem muisstil, dus er is niets wat jouw fietsgenot verstoort. Daarbij is een riemaandrijving lichter dan een ketting. Kortom: met de riem ben je verzekerd van jarenlang fietsplezier.

Kom langs en maak een testrit met de Gazelle Chamonix HMS!