Velo de Ville

Velo de Ville fietsen, even individueel als uzelf

Ons custom-made concept biedt de mogelijkheid tot het individuele samenstellen van uw fiets. Hiermee kunt u alle onderdelen precies volgens uw eigen behoeften combineren, zo ontvangt u een fiets die perfect op u en uw wensen is afgestemd. Bij de keuze van de componenten werken wij uitsluitend met producenten samen die vergelijkbare kwaliteitseisen hebben. Deze onderdelen komen voornamelijk uit Duitsland of andere Europese landen.

De fiets perfect aan u aangepast
Wij zijn van mening dat uw fiets zich aan u moet aanpassen, niet andersom. Naast uw individuele smaak en het beoogde doel moet de fiets ook worden aangepast aan uw fysieke voorwaarden. Met ons ergonomisch advies stellen wij uw fiets op de juiste manier in.

Wat is uw kleur?

Elk mens is anders en heeft zijn eigen wensen, een bepaalde lievelingskleur en zijn eigen stijl – dat maakt het leven in onze ogen bijzonder spannend. Waarom niet ook een fiets een eigen, persoonlijk karakter geven? Met Velo de Ville past u de fiets naar uw eigen zin aan, zodat de fiets net zo individueel is als uw eigen persoonlijkheid. Daarom worden al onze fietsen voor u persoonlijk geconfigureerd. U kiest uw lievelingskleur, een passende frame en vele andere componenten, zodat de fiets precies naar uw eigen wensen en behoeftes samegesteld wordt. Met Velo de Ville krijgt u een fiets op maat die op uw doelen en individuele smaak afgestemd is.

Hoge duurzaamheid in uw lievelingskleur

Nadat u de fiets zelf heeft geconfigureerd en alle componenten uitgezocht heeft, beginnen wij met ons werk. In vele kleine stappen en precies naar uw wens wordt uw fiets gecreëerd. Ten eerste wordt het door u gekozen frame in de grondverf gezet en aansluitend in uw lievelingskleur gelakt. Bij de vervaardiging van onze kleuren letten wij er niet alleen op dat u een grote en exclusieve keuze heeft, maar ook op de kwaliteit van onze lak. Zo bieden al onze kleuren een bijzonder hoge duurzaamheid en de kleuren zijn bovendien slagvast.

De hoogste kwaliteiteisen

De meeste onderdelen die verbouwd moeten worden, producert Velo de Ville zelf in hun fabriek. Daardoor kunnen zij hun kwaliteit constant controleren en optimaliseren. Bovendien geeft hun vakmanschap de mogelijkheid nieuwe functies en materialen te ontwikkelen en direct te testen. Alle componenten die niet uit eigen productie zijn, moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Daarom gebruiken wij alleen zorgvuldig uitgekozen componenten; zoveel mogelijk uit Duitse of Europese productie. Ons kwaliteitsmanagement is door de DIN ISO-norm gecertificeerd.

Montage van de onderdelen

Wielen, zadel, stuur alsook verlichtings-en versnellingcomponenten worden tijdens verschillende productieprocessen met de hand gemonteerd. Bij Velo de Ville onstaat elke fiets door teamwork waarbij elke stap nauwkeurig uitgevoerd wordt. De ervaring van de medewerkers en de teamspirit zijn goede voorwaarden voor de individuele fabricage van kwaliteitsfietsen. Op die manier onstaan dagelijks een veeltal fietsen door handwerk.

Controle en uitlevering

Alle fietsen die in de fabriek onstaan, worden voordat zij uitgeleverd worden compleet gecontroleerd en getest. Elk schroefje, boutje en moertje moet goed vast zitten en geen onderdeel mag verkeerd gemonteerd zijn. Met behulp van uw bestelling controleren zij nog een keer of alles naar uw wens verbouwd is en bovendien testen zij uw fiets op veiligheid en kwaliteit. Aansluitend worden de pedalen vanwege het transport afgemonteerd en de fiets voor de aflevering naar Van Helden tweewielers verzonden.

Kom langs en maak een testrit!