Riese en Muller dealers

Van Helden Tweewielers behoort tot een van de Riese en Müller dealers in Nederland. Wilt u het unieke rijgevoel van Riese en Müller beleven? Loop gewoon eens binnen om de Riese en Müller collectie te ontdekken en een proefrit te maken.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Van Helden Tweewielers: een van de Riese en Müller dealers in Nederland

Mensen worden steeds meer bewust van de gevolgen voor het milieu, duurzaamheid en bewust leven. Fiets mobiliteit verandert. De e-bike wordt steeds belangrijker. De elektrische fietsen van Riese en Müller zijn een enorm succes! Ze zijn functioneel en individueel tot in de kleinste details. E-bikes zijn verkrijgbaar in vele model- en schakelvarianten met ondersteuning tot 25 of 45 km/h. Naar welke variant gaat uw voorkeur uit? Van Helden Tweewielers, behorend tot een van de Riese en Müller dealers helpt u graag bij het maken van een keuze.

Kom vrijblijvend langs voor meer informatie en een proefrit

Fluitend naar uw werk. Heerlijk buiten en geen last van files. Voel de vrijheid met bijvoorbeeld een ‘High speed e-bike’ van Riese en Müller . Bij een van de Riese en Müller dealers, Van Helden Tweewielers, mag u altijd een testrit maken. Wij ontvangen u graag in Giessen om u kennis te laten maken met de elektrische fietsen van Riese en Müller. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0183-443527.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route