GIANT CONTEND 1

Soepel, snel en gaaf om te rijden. Deze veelzijdige Giant Contend 1 aluminium racefiets koppelt wendbaarheid aan comfort. Daarom kun je het tempo opvoeren, meer kilometers maken en meer plezier hebben onderweg.

Giant Contend 1 racefiets

De Contend is ontworpen en ontwikkeld voor enthousiaste rijders die hun rijervaring op de weg naar een hoger niveau willen tillen. Deze fiets biedt een razendsnelle acceleratie en een meer endurance-gerichte zitpositie. De 27,2 mm zadelpen helpt om schokken en trillingen van het wegdek te verminderen en er is voldoende ruimte in frame en vork om bredere banden (tot 28c) te monteren om het rijgedrag nog comfortabeler te maken. Deze echte allrounder is bedoeld voor ambitieuze fietsers en heeft een aluminium frame dat ontwikkeld en gebouwd is in de toonaangevende productiefaciliteiten van Giant.

Bekijk op website van Giant

BELANGRIJKSTE KENMERKEN GIANT CONTEND 1

Uitgebalanceerde racegeometrie:

Frame is speciaal ontwikkeld voor een uitgebalanceerd, allround rijgevoel waarbij een vertrouwenwekkende zitpositie wordt gecombineerd met een wendbaar stuurgedrag en een snelle acceleratie.

Soepele rijkwaliteiten:

27,2 mm zadelpen-ontwerp vermindert trillingen en schokken van het wegdek voor een soepeler, comfortabeler rijgedrag waarbij vermoeidheid wordt geminimaliseerd.

Totale controle:

Naadloze integratie van schijfremmen met flat-mounts en 12 mm steekassen in voor- en achterwiel produceren een consistente remkracht. Dat zorgt voor meer controle, vooral bij slecht weer en op ruwe wegen.

Maten XS, S, M, M/L, L, XL
Kleuren Charcoal / Orange
Frame ALUXX-Grade Aluminium
Voorvork hybrid composite, OverDrive steerer
Demper N/A
Stuur Giant Connect
Stuurpen Sport
Zadelpen alloy round
Zadel Contact (forward)
Pedalen N/A
Shifters Shimano Sora
Voorderailleur Shimano Sora
Achterderailleur Shimano Sora
Remmen Tektro TK-B177
Remhendels Shimano Sora
Cassette Shimano CSHG400,11×34
Ketting KMC X9
Crankset Shimano Sora, 34/50
Bottom Bracket cartridge
Velgen Giant S-R3 wheelset
Naven Giant S-R3 wheelset
Spaken Giant S-R3 wheelset
Banden Giant S-R3 AC, 700×28
Gewicht 9,8 kg
Kom langs en maak een testrit!