Gazelle Premium Dealer

Kiezen voor de Gazelle Premium Dealer is kiezen voor zekerheid en kwaliteit, hoogwaardige materialen en zorgvuldige montage. Gazelle legt de lat hoog met maar één doel: fietsplezier!

Dit past daarom prima binnen het ‘concept’ bij Van Helden Tweewielers.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Exclusieve Gazelles bij de Gazelle Premium Dealer

Niet elke fietsdetaillist kan zomaar Gazelle Premium dealer worden. Gazelle stelt hoge eisen aan een officiële Gazelle dealer. Een Gazelle dealer moet bij alles passen waar Gazelle voor staat. Een Gazelle Premium Dealer herkent u aan het Premium Dealer logo. Voor de meest uitgebreide collectie Gazelle-fietsen gaat u naar een Premium dealer. U krijgt advies van Gazelle-getraind personeel. Ook biedt een Gazelle Premium Dealer exclusieve Gazelles en unieke actiefietsen, waaronder de Gazelle Ultimate collectie.

 

Gazelle Ultimate: het beste dat Gazelle te bieden heeft

Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames. Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum.

 

Gazelle Ultimate voor elk type gebruik

Er is een Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Kies een elektrische Gazelle Ultimate, Ultimate sportive trekking, Ultimate trekking of Ultimate stadsfiets. U bekijkt onze selectie van de Ultimate collectie online of in de winkel. Wij helpen u graag aan de juiste informatie voor de fiets die het meest bij u past! Heeft u vragen die u liever telefonisch stelt? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0183-443527.