E bike woon werkverkeer

Bent u op zoek naar een e-bike die ideaal is om te gebruiken voor woon-werkverkeer? Kom eens langs bij Van Helden Tweewielers in Giessen. Wij dragen graag zorg voor professioneel advies op maat. Het aanschaffen van een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is namelijk niet iets wat zomaar doet.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Overweegt u een e-bike voor woon-werkverkeer? Wij geven persoonlijk advies

Bij de keuze van een e-bike voor woon-werkverkeer komt veel kijken. Er zijn veel merken en nog meer typen. Dat maakt de keuze niet eenvoudig. Er zijn veel vragen die u zich vooraf moet stellen. Waar gaat u de e-bike voor gebruiken? Welke eisen stelt u aan de fiets? En niet geheel onbelangrijk, wat wilt u besteden? Om de keuze iets gemakkelijker te maken helpen wij u graag. Voor woon-werkverkeer onder een bepaalde afstand voldoet een basis stadsfiets prima. Als u dagelijks langere afstanden fietst, is het echter fijn als uw woon-werk fiets over meerdere versnellingen en wat meer comfort beschikt. In onze collectie vindt u elektrische fietsen van Batavus, Cortina, Gazelle, Giant, Koga en Sparta.

Nét even dat steuntje in uw rug

Woont u redelijk wat kilometers van uw werk vandaan? Dan is een elektrische fiets echt iets voor u! Een elektrische fiets maakt fietsen wat lichter door de trapondersteuning die u biedt. Ideaal dus als woon-werk fiets. Hij geeft u als het ware nét even dat steuntje in uw rug. Komt u eens langs bij Van Helden Tweewielers voor passend advies en een proefritje. U vindt onze uitgebreide collectie ook online. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0183-443527.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route