E-bike leasen

Gezond, gemakkelijk én voordelig naar het werk: een e-bike leasen is dé oplossing. Een elektrische fiets leasen past helemaal in de gezonde en milieubewuste levensstijl. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een e-bike leasen is slim en snel geregeld bij Van Helden Tweewielers! Loopt u gerust eens binnen.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Een e-bike leasen voor woon-werkverkeer

De e-bike wordt steeds populairder. De elektrische fiets is niet alleen een snel en efficiënt vervoermiddel, maar ook voordelig! En zeker een lease e-bike. Naast de lage onderhouds- en kilometerkosten is fietsen ook erg gezond. Een elektrische fiets is geschikt voor jong en oud. Door de trapondersteuning fietst het een stuk lichter. Ideaal wanneer u lange afstanden moet afleggen, tegenwind hebt of een heuvel op moet. Zelfs van in stilstand komen, kost u geen enkele moeite!

Wat gaat een elektrische fiets leasen u opleveren?

De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is dé oplossing voor werknemers die korte afstanden afleggen, dagelijks in de file staan of op de bus moeten wachten. Het levert u een hoop voordelen op. Zo bespaart u op brandstofkosten en parkeerplaatsen. Hoeft u nooit meer in de file te staan of te zoeken naar een parkeerplek. U draagt bij aan duurzaamheid, het is namelijk milieuvriendelijk. U heeft geen hoge aanschafkosten én het is ook nog eens gezond! Waar wacht u nog op?

Lease een e-bike naar keuze

Elke dag zorgeloos naar uw werk en/of school fietsen? Maak het uzelf gemakkelijk en lease een e-bike naar keuze. Bij Van Helden Tweewielers kunt u een elektrische fiets kopen maar ook eenvoudig leasen. Leasen is kopen op afbetaling en betalen in termijnen. Om optimaal te genieten van uw e-bike lease, bent u van harte welkom bij ons voor meer informatie en advies. Voor vragen zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0183-443527. Wij staan graag voor u klaar.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route