E bike fietsplan

Wilt u een e-bike met fietsplan? Goede keuze! Het is een gezond en goed alternatief voor de auto. Voor de aanschaf van een e-bike met fietsplan kunt u terecht bij Van Helden Tweewielers in Giessen. Ook als u een fietsplan heeft van uw werkgever profiteert u van uitstekende service.

Vragen? Bel 0183-443527 Of stuur ons een email
 

Belastingvrij op de fiets met een e-bike fietsplan

Fietsende werknemers scheelt bedrijven parkeerruimte en levert gezond personeel op. Bij deelname aan een e-bike fietsplan profiteert u voornamelijk van belastingvoordelen. De belastingdienst helpt een handje met het fietsplan: een deel van uw brutosalaris ontvangt u netto bij de aankoop van een fiets. Met het fietsplan wordt uw eigen e-bike wel heel aantrekkelijk!

Voordelig een fiets kopen via het fietsplan

De e-bike is een serieus alternatief voor de auto en openbaar vervoer in woon- werk verkeer. Voorheen onvoorstelbaar, maar nu de realiteit. Het aanschaffen van een e-bike met fietsplan kent onder andere de volgende voordelen:

  • Fietsen houdt u in beweging.
  • U reist stil, zuinig en schoon.
  • U heeft nooit meer openbaar vervoer vertragingen en files met de auto.

Een fietsplan kost uw werkgever niks en levert u geld op. Ideaal! Heeft u interesse? Kom dan eens langs bij Van Helden Tweewielers. Wij vertellen u graag meer over een e-bike met fietsplan. Voor vragen of meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0183-443527.

Fietswinkel van Helden Giessen

Kom langs in onze winkel

Van Helden Tweewielers
Nijverheidstraat 1
4283GW Giessen

Bekijk route